Конкурс додає впевненості у собі, кажуть учасниці "Міс RIA 2016"

До фіналу конкурсу "Міс RIA 2016" залишилось трішки більше тижня. Важлива подія відбудеться 10 березня у нічному клубі Opera. Тож цими днями учасниці старанно готуються до конкурсу та відвідують репетиції. 

Конкурс додає впевненості у собі, кажуть учасниці "Міс RIA 2016"

- Дівчатка уже готові, вони в нас молодці, - розповідає керівник відділу промо Медіа Корпорації RIA Олена Ковальська. - До фіналу у них буде ще три-чотири репетиції, не враховуючи генеральної. Вони багато чого навчились, отримали корисні навички та знання. І зараз відшліфовують свої вміння.

Спочатку конкурсанткам, як зізнаються вони самі, було складно навчитись правильно ходити та рівно тримати спину. Зараз для них це уже звичка. Деяким учасницям складно ходити на високих підборах, адже в повсякденному житті вони надають перевагу зручнішому взуттю.

Відео дня

Серед учасниць є й такі, які уже мають досвід участі в конкурсах краси, а деякі вирішили спробувати свої сили вперше.

- Я вперше беру участь і мені все цікаво - наші репетиції, ці постановки виходів, - розповідає Аліна Надич. - З дівчатками новими познайомились.

Також це додає впевненості у собі та піднімає самооцінку, додає Катерина Копкіна.

Атмосфера у жіночому колективі досить дружня, дівчата допомагають одна одній та підтримують. 

Нагадаємо, що переможниця конкурсу краси "Міс RIA 2016" виграє поїздку в Венецію на двох. 

Для глядачів організатори теж підготували сюрприз - розіграш подарунку від одного із партнерів. Але який саме це буде подарунок наразі таємниця. 

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Тернополя за сьогодні

22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up