Партнер рубрики Події

Кошти за пільговиків "Тернопільміськелектротрансу" зараз не повертають

Кошти за пільговиків "Тернопільміськелектротрансу" зараз не повертають

Їдучи у тернопільському тролейбусі, пасажир став свідком, як кондуктор видрукував квитки для пільговиків і склав у кишеню. Таку ситуацію читач описав на сайті "20 хвилин". 

- 17 квітня в тролейбусі №10 під номером 162 став свідком такої ситуації: близько 11. 45 кондуктор, сівши біля мене, починає друкувати пільгові квитки. Штук 40, - пише читач Андрій Федорович. - І кладе їх у кишеню, а наступному пільговику, який зайшов в тролейбус друкує новий. Я зателефонував на гарячу лінію "Електротрансу", там сказали, що розберуться.

Після його дзвінка, як пише читач, пройшло менше хвилини і до кондуктора зателефонували, але розмова була короткою. 

- А потім, це все компенсовують за рахунок бюджету по перерахунку "Електротрансу", - додає читач.  

Відео дня

У КП "Тернопільелектротрансі" кажуть, що з'ясують все. 

- Про таку ситуацію вперше чую, але ми розберемось, - каже керівник підприємства Андрій Мастюх. - Я не можу сказати для чого кондуктор так робив. Але можливо, він не встиг  в годину пік видати усім пільговикам білети. А потім таким чином вирішив підрахувати для себе скільки є пільговиків. Ми введемо таку статистику. 

Як пояснив пан Мастюх, з бюджету коштів за пільговиків підприємству ніхто не повертає. Принаймі зараз.

- Ця система повернення коштів працюватиме тоді, коли пільговик матиме власну картку, - пояснює Андрій Мастюх. - А такої поки немає. Над цим питанням працює міська влада. Але потрібно пройти певні процедури, потрібно, щоб прийняли закон. Зараз коштів не повертають. А взагалі добре, що люди стали такими обачними. Це свідчить, що зміни є. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up