Коворкінг центр у парку "Топільче" ще не відкривають, але бур'яни навколо нього заберуть

Коворкінг центр у парку "Топільче" ще не відкривають, але бур'яни навколо нього заберуть
  • Облаштуванням благоустрою біля коворкінг центру, який побудували на місці колишнього громадського туалету, займуться найближчим часом .
  • А от коли його офіційно відкриють та коли запрацюють туалети, які облаштовані з обох боків будівлі - невідомо. 

Проект рішення про погодження благоустрою території біля центру розглядали на виконкомі міської ради 13 червня. 

Нагадаємо, коворкінг центр збудували в парку Топільче, зі сторони вулиці Дружби неподалік перехрестя з Миру. Там раніше був занедбаний громадський туалет. Зараз там двоповерхова будівля з цокольним приміщенням, загальною площею близько 250 квадратів. У вересні 2017-ого обіцяли, що коворкінг центр буде готовий до зими. Проте центр ще не відкрили. 

Громадські туалети мають бути з обох боків цокольного приміщення і будь-хто за гривню зможе скористатися вбиральнею. Проте послуги центру будуть платними, а плату за користування туалету введуть, щоб був ресурс на прибирання.

Відео дня

Читайте такожКуди в тернопільських парках ходити в туалет

Суть коворкінг центрів у світі проста. Це повністю обладнане всім необхідним будівля, де починаючі підприємства чи підприємці зможуть: на короткий чи тривалий період орендувати обладнані робочі місця, провести конференцію, семінар, навчання, нараду, зустріти та провести перемовини з партнерами, отримати консультантів, перекладачів, технічних фахівців та багато іншого. Громадський сектор чи організації так само можуть усім цим користуватися. В тернопільському коворкінг  центрі будуть комп’ютеризовані робочі місця, конференц-зала з усією технікою на 60 осіб, кімната відпочинку, кухня, санвузли. Такий собі сучасний офіс, який можна частково чи повністю брати в користування.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anya Stephens

    Вибачте, а що таке коворкінг?

    Nata Tsishchyk Kotys reply Anya Stephens

    Теж хотіла запитати😁
  • Уля

    Якщо чесно, то на вигляд - як хлів, він малий, темний і не затишний. Цікаво, як комісія ЄС прийняла і оплатила це чудо-юдо
  • Tolya

    от хороша ідея, але чому досі не відкрили

    marijka reply Tolya

    ідея хороша, але навряд чи буде реалізована. Це ж не генделик в парку відкрити, то хто буде вкладати в то гроші.

    Андрій reply marijka

    та він вже стоїть

    marijka reply Андрій

    Стояти може, але ще не означає працювати. Може постоїть трохи, а потім перепрофілюють.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up