Партнер рубрики Події

Куди тернополянам подіти непотріб з хати

Серію статей про те, як позбутися старих або непотрібних речей із помешкання розпочинає публікувати редакція 20minut.ua. Будемо писати про техніку, одяг, взуття тощо. Свої ідеї та пропозиції можете написати і ви – у коментарях до статті або на мейл.

На жаль, питання утилізації речей в нашій країні залишається відкритим. Тож людям доводиться самотужки вирішувати, яку позбутися непотребу з хати.

В редакцію газети 20minut.ua неодноразово зверталися тернополяни з питаннями, куди викинути старий холодильник, пральну машину або телевізор? Або що робити зі старим монітором для комп’ютера чи іншою технікою. Так само, мабуть, цікавить тернополян, кому і куди можна "сплавити" старий або непотрібний одяг і взуття. А куди подіти зайві меблі? Або що робити з небезпечними енергозберігаючими лампами? Якщо про пункти збору батарейок та акумуляторів іще є якась інформація, то з лампами все – складніше.  

Отож журналісти газети будуть шукати відповіді на всі ці, а також багато інших запитань, у своїх публікаціях. Стежте за новинами на нашому сайті!
А ви якщо готові поділитися власним досвідом утилізації непотрібних речей – пишіть у коментарях до статті, або ж на електронну адресу [email protected].

Відео дня

Куди здати непотрібний одяг і взуття

Як позбутись старих меблів

Хто приймає стару техніку

Енергозберігаючі лампи і термометри

Куди віднести склотару і склобій

Де приймають макулатуру

Будівельне сміття

Пластик - у контейнери

   

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • тойво

    подавайте обяви на olx.ua пишіть "віддам задурно".Дещо можна і продати за пару грн.Я як робив порядки в хаті то вторгував на пару соток,хоча думав просто викинути.

    Тим більше смішно читати про "вивезти старий холодильник в лісок".Явно недалекі люди.Дзвоните до хлопак де купляють металолом,самі приїдуть і заберуть.Свої 50грн получите.
  • ghf

    закордоном, в такій газеті як РІА, знайшов цікаву рубрику - по типу віддам безплатно за відвіз, газета друкує такі оголошення також безплатно. тобто, кому щось не треба, дає безплатно оголошення, а кому треба, приїжджає і забирає.
  • Анонім

    Як працюють за кордоном : є диференціація сміття. Окремо викидають чистий папір, пластик і алюміній, скло, харчові відходи і останнє - все, що не попало в цей перелік. Що стосується особливих речей (техніка, меблі, лампочки, батарейки, городнє сміття , одяг-взуття...), то для цього кожне містечко має свою "зелену зону" - установа з обслуговуючим персоналом, куди все це можна безкоштовно здати для раціональної утилізації. Крім цього, побутову техніку можна здати у супермаркети з продажу такої, оскільки великі магазини зобов'язані безкоштовно її приймати від користувачів для подальшої утилізації. Для використаних батарейок є спеціальні контейнери, які можна знайти знову ж таки у супермаркетах. На вулицях часто можна побачити контейнери для вживаного одягу-взуття, який потім віддають тим, хто його потребує. Та й таке...

    Анонім reply Анонім

    То за кордоном... А нам що робити? Куди подіти старий холодильник? Бачу, що доведеться скористатися порадою сусіда і вивезти в лісок...

    Анонім reply Анонім

    знайдіть в газеті   В кожен дім оголошення. Приїдуть хлопці заберуть  холодильник на брухт. Ще й Вам пару гривень заплатять.
  • Анонім

    Якщо на такому рівні ставиться питання ,ніхто за так нікому нічого не віддасть ,бо не проблема цього збутися ,я краще зламаю все і викину на сміття ,чим комусь віддам,але за пару гривень не дорого зможу віддати .

    Читач38 reply Анонім

    ну ти і дурачок....совок в голові?

    Анонім reply Анонім

    Ну от як тут не заматюкатися. Всі люди якось гуртуються, намагаються щось зробити ,діляться одне з одним.а одне гімно каже "краще зламаю.ніж комусь віддам".і голосно так каже не стидаючись. І головне що по таких " паршивих вівцях" судять про всіх українців.

    Анонім reply Анонім

    Гімно це ти ,та ще й поносяче ,ти там ще подзявкай трохи ,ти хто такий що б я з тобою ділився ублюдок ,і чого це мені стидатись .,гуртуйся ти і віддавай своє за дарма якщо дурень,але не вчи інших баран.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up