Партнер рубрики Події

Мешканці гуртожитку на Лозовецькій зможуть приватизувати житло після 10 років очікування

Мешканці гуртожитку на Лозовецькій зможуть приватизувати житло після 10 років очікування

Депутати міської ради на позачерговій сесії дозволили приватизацію жилих приміщень у гуртожитку на вул. Лозовецькій, 34.

Про це повідомили в Тернопільській міській раді.

— На черговому засіданні сесії міської ради депутати прийняли рішення «Про надання дозволу на приватизацію жилих приміщень у гуртожитку комунальної власності» на вул. Лозовецькій, 34, — йдеться у повідомленні.

Відповідне рішення прийняли, реагуючи на звернення мешканців гуртожитку за адресою вул. Лозовецька, 34, для реалізації громадянами права на приватизацію житла у гуртожитку комунальної власності та враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Відео дня

«Понад 10 років мешканці займаються питанням приватизації житла у гуртожитку на вул. Лозовецькій. До цього це був відомчий гуртожиток, який належав до одного з державних підприємств. Довгий час тривала процедура передачі з державної власності в комунальну, –  зазначив міський голова Сергій Надал. – Тож депутати прийняли рішення і, сподіваємось, уже найближчим часом мешканці зможуть приватизувати це житло».

Виконавчий комітет міської ради у встановленому законодавством порядку вирішуватиме питання про передачу у власність громадян жилих приміщень у гуртожитку по вул. Лозовецька, 34.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли про проблеми з приватизацією у гуртожитку на Лепкого, 5.

 

Читайте також:

Треба не тільки праску, а й холодильник. Що взяти в гуртожиток та скільки це коштує?

Грибок на стінах і коротке замикання через пробиті труби. Мешканці гуртожитку на Текстильній вимагають вирішення проблеми

Морочать людям голову – то дозволяють приватизацію, то перешкоджають їй

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up