“Міс RIA 2016” Аліна Олійник мріє про успіх та щасливу сімʼю

“Міс RIA 2016” Аліна Олійник мріє про успіх та щасливу сімʼю

Переможниця конкурсу “Міс RIA 2016” Аліна Олійник розповіла, що дав їй конкурс та які у неї плани на майбутнє. Зараз дівчина серед претенденток на корону “Міс Принцеса України”. 

- Після конкурсу я стала впевненішою в собі, - розповідає Аліна Олійник. - Це для мене великий досвід і досягнута ціль в моєму житті. А для мене це було дуже важливо.

Участь та перемога у конкурсі краси “Miс RIA 2016” мотивувала дівчину більше працювати над собою. У неї зʼявилось більше цілей в житті. А ще дівчину запросили на кастинг всеукраїнського конкурсу краси.

- Через кілька днів після перемоги у конкурсі до мене зателефонували і запропонували взяти участь у кастингу “Міс Принцеса України”, - каже красуня. 

Відео дня

Дівчина погодилась та поїхала у Київ, адже це те, як каже Аліна, в чому вона може себе проявити.

- На кастингу було близько двохсот дівчат, - розповідає дівчина. - Було два виходи. Перший вихід був у коктейльних платтях, і ми відразу ж представляли себе. А другий - у купальниках. Нас багато фотографували, знімали відео, було багато журналістів та партнерів конкурсу. 

Результати відбору оголосили через десять днів і, коли тернополянка дізналась, що пройшла, то була дуже щаслива.

- Зараз відібрали пʼятдесят претенденток, - каже Аліна. - А в червні буде півфінал, де оберуть двадцять пʼять учасниць, які змагатимуться за корону. Тому до цього відбору у свій вільний час я працюю над собою, щоб досягнути більшого.

Щоб підтримувати форму дівчина займається у тренажерному залі. Особливих секретів стрункої фігури, як каже Аліна, у неї немає. 

- 50 відсотків - це здорове харчування і звичайна програма в тренажерному залі, - пояснює красуня, - Особливих дієт немає. Просто стараюсь їсти багато білкової їжі, з мʼяса - лише курка. Легкі салати, овочі, пʼю багато води. Ще я планую займатись танцями, але якими саме поки ще не визначилась. Думаю, це буде go-gо, пластика, або pole dance.

Мріє стати успішною
Для Аліни Олійник найбільші цінності в житті - її сім'я. Як каже дівчина, сімʼя - це її підтримка, яка для неї дуже важлива. Також вона цінує своїх друзів та людей, які у неї вірять та допомагають.

Дівчина уже спробувала себе у різних професіях, та все ще знаходиться у пошуку заняття, яке приноситиме задоволення і дасть можливість реалізовуватися творчо. 

- Зараз я ще у пошуках себе, - каже дівчина. - Перша моя професія була перуках -модельєр. Потім я зрозуміла, що це не моє. Ще я фотографувала, навчалася на фотографа. Зараз теж ще трішки цим займаюсь. Потім закінчила курси візажу і почала працювати у цій сфері. І це те, що зараз мені подобається і в чому я можу проявити свою творчість. 

Хоча дівчина з професією остаточно ще не визначилась, поки є можливість, мріє досягнути успіху у конкурсах краси.

- Можливо, спробую свої сили у моделінгу, - каже Аліна Олійник. - Взагалі хочу порадити усім дівчаткам не стояти на місці і пробувати себе у всьому. Адже кожна дівчина є красива, просто потрібно правильно цю красу подати. 

Навчитись не боятися проявляти себе, висловлювати свою думку, ставити собі більше цілей, завжди рухатися вперед і досягати навіть неможливого, радить Аліна. 

- Успіх для мене - це досягнення своєї мети, - додає Аліна. - Коли ти відчуваєш себе морально сильною і незалежною ні від кого. 

До слова, на Аліну Олійник ще чекає подорож у Венецію, яку вона отримала, перемігши у “Miс RIA 2016”. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Кирилюк Михайло

    Комент последнюму коментатору який заморозився, всім не угодиш.
  • Шевченко Алекс

    Давайте будем називати все своїми іменами МОДЕЛІНГ ЦЕ ЕЛІТНА ПРОСТИТУЦІЯ!кожна дівчина туди йде щоб подорожче продати себе,одна  не скриває того,що готова надавати секс послуги за гроші одразу інша називає це знайти багатого чоловіка з бабками.

    Петро Білецький reply Шевченко Алекс

    Пройде 5-7 років, постаріє і все закінчиться, чувак знайде собі іншу. Все рано чи пізно закінчується
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up