Партнер рубрики Події

"Міс Тернопіль" Олена Смакоус любить бокс і мандри

"Міс Тернопіль" Олена Смакоус любить бокс і мандри

Для 21-річної володарки титулу “Міс Тернопіль 2017” Олени Смакоус успіх – це всі її досягнення. Зараз дівчина мріє якомога краще представити наше місто на “Міс Україна 2017”.

 

Дівчина закінчила економічний університет. Вільний час вона любить проводити у колі друзів та близьких людей. Хобі дівчини - танці та бокс. Дівчина любить подорожувати  та відкривати для себе нові країни. 

- Я займаюся у залі тричі на тиждень, - розповідає дівчина. - Також стараюсь дотримуватись правильного харчування. Люблю активний відпочинок, дуже люблю наші Карпати.

Мрій у Олени Самкоус дуже багато. І, як каже дівчина, їх вона старається перетворювати у ціль. А в житті для неї головне - щаслива сім'я. 

Відео дня

- Але поки я ще молода для створення сім'ї, то реалізовую себе, - каже красуня. - Не знаю наскільки мені вдасться пов'язати життя з моделінгом, але зараз захоплююся цим. Ця сфера мені подобалась ще з дитинства. 

Вперше участь в конкурсі краси Олена Смакоус взяла в 2013 році. Це був конкурс одного із розважальних закладів Тернополя. Тоді дівчині було 18 років. У конкурсі, як розповідає красуня, вона взяла участь з цікавості. Загалом Олена приймала участь у восьми конкурсах краси, два з яких були Всеукраїнського рівня. 

- Перемогу здобула на конкурсі у своєму університеті, потім на обласному рівні, - продовжує дівчина. - Це були “Студміс ТНЕУ” та “Студміс Тернополя 2015”. Після цього був Всеукраїнський рівень, де я здобула титул “Студміс України глядацьких симпатій”. 

Також тернополянка брала участь у “Першій Леді Тернополя”, де стала “Першою Віце-Леді Тернополя 2015 року”. У  2013 році брала участь у конкурсі краси Fly models Ternopil.

- А нещодавно я отримала найбажанішу перемогу, до якої я йшла дуже довго - “Міс Тернопіль 2017”, - каже Олена. - Участь в конкурсі дає велику впевненість в собі. Деяким учасницям дає можливість побороти боязнь сцени. 

Під час підготовки до конкурсів краси учасниці займаються в тренажерних залах, відвідують різноманітні тренінги, примірки, фотосесії, вивчають хореографічні постановки.

- На рівні свого міста, в мене вже досить високі досягнення, тепер йтиму далі, - додає дівчина. - Головне не зупинятися і досягнути поставлених цілей. Успіх для мене - це і є всі мої досягнення, це постійний розвиток не лише в одній сфері, а отримання бажаного результату у всіх починаннях.

Зараз дівчина готується до конкурсу “Міс Україна 2017”. Про її успіхи на цьому конкурсі дізнаємось згодом. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Пето Іванович

    Симпатична
  • Veretiuk Den

    Молодець
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up