На Дружбі мешканка судиться з пекарнею через цілодобовий шум

На Дружбі мешканка судиться з пекарнею через цілодобовий шум
  • Пенсіонерка Марія Тарнавська, яка проживає в будинку на Дружби, 9 скаржиться на шум від цілодобової пекарні, яка працює на першому поверсі будинку. 
  • Жінка звернулася за допомогою до депутата міськради Івана Зіня. Він на сесії просив знайти вирішення проблеми. 

Пані Марія в редакцію "20 хвилин" зверталася в серпні 2018-ого.  Тоді вона скаржилися через компресори, які ніколи не вимикають, неможливо спати. І кілька місяців вона оббивала пороги різних інстанцій, але результату не було. Жінка звернулася за допомогою і до депутата міської ради Івана Зіня. 

- До мене звернулася мешканка будинку на вулиці Дружби, 9 пані Тарнавська, - каже депутат Іван Зінь. - Жінка вже неодноразово зверталася, приходила на сесію. Була створена комісія. Але проблема ще не вирішена. Суть питання в тому, що на першому поверсі будинку, в приміщенні колишнього ресторану "Пекін", працює пекарський цех. Вони орендують приміщення. Цех працює ввечері. Мешканка скаржиться, що вночі неможливо спати, бо там дуже шумно. 

Депутат просить взяти питання на контроль та вирішили питання. Депутат Оксана Яциковська додала, що питання розглядали кілька разів, комісія проводила  обстеження, залучали спеціалістів. Оскільки, як каже пані Яциковська, законодавство сьогодні не відстоює інтереси мешканки, то єдиний вихід з ситуації - судовий позов. 

Відео дня

Редакція готова вислухати та опублікувати позицію власників пекарні. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Валера Матів

    хулі ви все ниєте і ниєте!? Задовбали,плакси.
  • Nadejda Nadejda

    точніше 500 тисяч ГРН.
  • Volyanska Nataliya

    Повідомити податкову.
  • Lesya Khorostkivska

    Пекарня вночі не працює!!!
    Це брехня!!
    Перевіряйте інфо!!

    Людмила Билоцеркович reply Lesya Khorostkivska

    Працівники ідуть додому а власники залишаються і цілу ніч хлопають дверима пекарні і машини! А у 7 будинку взагалі стоянку собі зробили!!!

    Люся reply Людмила Билоцеркович

    Вони машини своїми тортами загружають,а ще їм привозять рошенівскі і розалін торти і і вони з машини в машину перегружають! І доречі торти у них не дуже добрі!

    Любов reply Людмила Билоцеркович

    Якісь дивні ті власники :) залишатися на всю ніч для того, щоб хлопати дверима :))))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up