Партнер рубрики Події

На Львівській приберуть багаторічний притон

На Львівській приберуть багаторічний притон
  • Мешканці Львівської 10, 12, 14 скаржаться на безлад, який роками не могли прибрати на їхній вулиці. Кажуть, страшно було ходити біля хащів через бомжів та наркоманів.
  • В управлінні ЖКГ обіцяють усе прибрати, тривають ремонтні роботи.

 

Мешканці багатоквартирних будинків вул. Львівської 10, 12, 14 вже неодноразово скаржились в редакцію на занедбану вулицю. Донедавна тут навіть тротуару не було.

- Страшно було тут ходити навіть в білий день, - каже мешканка Леся. - Освітлення тут немає, тротуару донедавна не було. Поряд "джунглі" та вагончик довгобуду, де постійно бачили бомжів та наркоманів. Молодь зробила з нього притон. Через декілька кроків багатометровий обрив - якщо туди хтось впав би, то його б і не одразу знайшли.

Previous Next

Відео дня

Скаржиться мешканка, що прибрали лише частину кущів, а обрізані гілки так і валяються неприбраними.

- Ми дуже вдячні міській раді, що нарешті нам зробили тротуар, - продовжує жінка. - Але тут ще чимало роботи: умов для колясок немає, основу для огорожі  біля обриву заклали частинами, а через зрізані гілки видно сміття, яке не прибиралось роками: шприци, пакети, пляшки. Запах просто нестерпний, а хто прибирати буде? То нам кажуть, що це нічийна територія, то, що не вистачає людей.

На момент приїзду журналіста "20 хвилин" тут почали прибирати дерев’яну огорожу.

 Заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський оглянув стан проведення робіт 29 вересня.

- Роботи по облаштуванню території ще тривають, - зазначив Олег Соколовський. - Наразі позрізали лише ту частину гілок, яка заважала встановленню тротуару. Решту приберемо, коли встановлять огорожу. Мешканці можуть не хвилюватись - приберуть усю територію.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Piter Savka

    Там ше на 15 квітня на базарі на проти Оріону приберіть, бо там алкашня ходить і спірт купує. Потравляться а потім всі будуть свистіти, а коли раніше було то точку не прикривали.

    Natalya Kobzar(Yakymiv) reply Piter Savka

    Шановні журналісти може хоч ви звернете увагу на сараї і ферми по вул.Золотогірській 14 бо нашій місцевій владі байдуже незважаючи на численні скарги.Допоможіть!!!

    Piter Savka reply Natalya Kobzar(Yakymiv)

    Треба по малу накривати ті генделики, а ту алкашню на виправні роботи відправляти. Хай мусор той шо по при узбіччя збирають. Ну і для того щоб їх заохотити по 100 грам їм наливате.
  • Anonymous

    я вже про ТНЕУ подумав і втішився)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up