Партнер рубрики Події

"Не хочу давати квитка і не буду": тернополяни вкотре зіштовхуються з хамством водія

"Не хочу давати квитка і не буду": тернополяни вкотре зіштовхуються з хамством водія

Про "ранковий бунт" у маршрутці №13 редакцію "20 хвилин" повідомила читачка Галина. Жінка каже, що водій відмовлявся видавати квитки навіть на вимогу та кричав на пасажирів. 

- Коли люди у водія попросили квиток - він кричав на всю маршрутку. Це було у маршрутці №13 близько 09.00 ранку. Якийсь чоловік кілька разів намагався викликати поліцію, але вона так і не приїхала. - каже тернополянка Галина. - Водій сказав: "Не хочу давати квитки і не буду, бо Надал сказав, що єдиний спосіб змусити забрати готівку - це щоб всі мали картки".

Як каже тернополянка, людям які розраховувались електронними квитками чи картами тернополянина -  квитки  видавали. 

- Водій сказав, що якщо ми дамо йому кондуктора на маршрут - то будемо мати свої квитки. Але чому я маю думати за те, що немає кондуктора, - каже пані Галина. - Я вважаю, що ціна на проїзд і так є великою в Тернополі, а люди мають ще терпіти це хамство. 

Відео дня

У прес-службі патрульної поліції в Тернопільській області повідомляють, що виклик  зафіксували, але заявник сам відмовився від показів.

До перевізника ТОВ "Мега-сервіс", який обслуговує маршрут, додзвонитися не вдалось. За номером, який був вказаний в автобусі, ніхто не відповідає.

Прокоментувати таку поведінку водія ми попросили начальника управління транспорту і зв'язку ТМР Ігоря Мединського, очікуємо на коментар.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Сергій

    Їхав також в цій маршрутці. По словам чоловіка який визивав поліцію(те що йому відповідала поліція). Історія зовсім інша. Чоловік подзвонив в поліцію ще на вулиці Тарнавського біля 9 училища. Спочатку йому поліція запропонувала щоб ми всі зупинили маршрутку, цікаво як вони собі це уявляли. Потім біля білого дому передзвонила поліція і сказала що не встигає перехватити маршрутку біля готелю Тернопіль. А дальше всі хто їхав без квитка просто пішли на роботу. А тепер запитання: хтось може чітко запропонувати які дії потрібно робити в межах законодавства щоб водій таки видавав квитки. Ато після цієї ситуації визивати поліцію смислу немає, все рівно не приїде.
  • Анонім

    І ззнову скандал з 13 маршрутом . Може пора розірвати договір з тим перевізником ну скільки можна терпіти то хамло .Так нагло себе поводити ну це вже п....ц всьому .У нас взагалі керівництво в місті є чи воно і далі зелені зони забудовує . Де реакція влади чого той маршрут ще їзде .Тільки прийшла скарга значить за 30 хв мав бути розірваний договір  ,а транспорт конфіскований в якості моральної компенсації на потреби міста .
  • ytpnj

    А чи незадумувались Ви шановні чому наприклад в Івано - Франківську проїзд 5грн. і вже половина маршрутів нові комфортабельні автобуси. І так і в інших містах. Однак там ніхто неморочить голову водію квиточками. Водії виконують свої обовязки по забезбеченню безпеки пасажира, а не обовязки кондуктора, які відволікаютьвід управління транспортом, але там і нема приватних фірм системний звязок. А у нас мер обзиває водіїв злоіями щоб стврити приватну юірму системний звязок!!! вирівняли вартість проїзду з Києвом і одні обіцінки.За то є системний звязок, розумні зупинки, детранспорт, маршрутна сітка. Які підняли вартість проїзду. а користь від них симі посудіть яка.

    rs. Законами України затвержений квиток типу МА-II . А тому квиток з валідатора немає ніякої юридичної сили.
  • Діонісій

    по іклам дати тим валідатоом, раз отримає, другий буде думати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up