"Не зайо**й", - сказав водій маршрутки пасажирці, яка просила дати їй квиток

"Не зайо**й", - сказав водій маршрутки пасажирці, яка просила дати їй квиток
  • Неприємний випадок трапився з Вірою Дідик у понеділок, 1 жовтня, в маршрутці №23, яка їде у Пронятин. 
  • Жінка просила квиток, а водій їй відповів у нецензурній формі. 
  • В управлінні транспорту кажуть, що пасажирці потрібно було викликати поліцію. 

- Я їхала о 14.40 з "Центру" у Пронятин у маршрутці № 23. Напевно заміняв шофер з 22-ї, - розповіла "20 хвилин" пані Віра. - Я попросила водія дати квиток, сказавши: будь ласка. А він дав мені той, що лежав біля нього, уже видрукуваний. Я попросила ще раз, щоб роздрукував квиток, який відповідає часу, коли я зайшла у маршрутку. А він мені відповів: "Не зайо**й". Я почала обурюватись, що це за хамство, але водій мовчав. Пасажири не обурювались. Я була шокована. До мене ще ніхто так не говорив. Були випадки, коли невдоволені водії просто обурювались, але квиток таки давали.  

Читайте також: Водій вигнав 80-річну бабусю з маршрутки

"Давай карточку, або вали до Надала, хай тебе на своєму джипі везе": водій маршрутки грубіянив пасажирам

Відео дня

Жінка каже, що нікуди не зверталась і дарма, як кажуть в управлінні транспорту, комунікацій та зв'язку.

- Я знаю про цю ситуацію, - каже начальник управління Ігор Мединський. - І мені дуже шкода, що та жінка не викликала поліцію і при свідках його не оформила "по повній". Я розбиратимуся в цій ситуації, з перевізником, з водієм. Як мінімум, догана буде. Але водія не звільнять, бо їх і так не вистачає. А якби поліція ним зайнялася, тоді він би вже відчув.

Тому начальник управління просить усіх пасажирів, які потраплять в подібні ситуації, викликати поліцію. 

У ПАТ "Тернопільське АТП 16127" 2 жовтня повідомили, що о 12.00 мають бути збори, на яких з'ясовуватимуть цю ситуацію. Кажуть, що скарги на водіїв час від часу отримують.

- Тут що не говори, що не проси, - каже директор Володимир Володимирович. - Але якби ж то було так просто того водія знайти.

Наразі ми очікуємо коментар від управління патрульної поліції в Тернопільській області стосовно покарання, яке може понести водій в такій ситуації. 

Якщо водій маршрутки №23 хоче висловити свою позицію щодо конфлікту з пасажиркою 1 жовтня, "20 хвилин" опублікує його коментар. 

Читайте також

"Страшно? То їдьте в таксі". Водій маршрутки нахамив пасажирці, яка зробила йому зауваження про швидкість

Чи зросте ціна на проїзд і на скільки ви задоволені громадським транспортом (запис прямої трансляції)
 

Довідка

Управління транспорту, комунікацій та зв'язку працює за адресою вул. Коперника, 1, 4-й поверх. Контактний телефон - 52-15-14.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Цьвєк

    Я нині в склепі  дививсє телефони(мій айфон сі гавкнув на гарантії,то здав на ремонт),підходит хлопака-продавец:"Чимось можу допомогти?"Дуже доречно згадалася ваша стаття і я подумав:"Не зайо**й,"але сказав йому:"Дуже дякую,вибачте,не треба".Бо я ж культурний,курва,маю дві вищих освіти,а шофер певно немає,або має їдну.
  • Іван

    Водіям все до дупи! Тому, що це не їхня робота видавати квитки! Хай посадять збоку кондуктора і буде все ок. Скоріше б ті маршрутки взагалі всраку списали і все перейшло в комунальну власність до одного господара тоді буде порядок.
  • Мія

    Мені в п`ятницю, 21.09.18 водій маршрутного таксі №5а (зномерними знаками ВО8554АХ) на прохання видати квиток відповів:

    -Воно тобі нащо? Жерти будеш?? То бери і жери.

    З цілої маршрутки більше ніхто з тих осіб, що платили за проїзд готівкою, квитка не просив... а їхала я нею з дружби до Ватри.Шкода, що наша свідомість нас далі совка не пускає.
  • Анонім

    Народ ,що ви самі себе не поважаєте ,і ще щось спорите з тим бидлом ,купуйте електроний проїзний і ті воділи будуть вам видавати квиток . Я ще раніше теж вимагав квиток у водія ,але почувши фразу "Б....... ніби той квиток щось дає". Після цього купив собі проїзний і сплачую за проїзд на 1 грн меньше ,плюс воділи не беруть собі на карман .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up