Партнер рубрики Події

Ніхто мене не знімав за погані показники. Олександр Богомол пояснив причину свого звільнення

Ніхто мене не знімав за погані показники. Олександр Богомол пояснив причину свого звільнення
  • У соціальних мережах та ТГ-каналах поширюють інформацію про звільнення начальника Нацполіції Тернопільської області Олександра Богомола.
  • Одні повідомляють про підвищення, а інші – про звільнення через порушення в роботі. Журналісти «20 хвилин» долучилися до офіційного брифінгу та дізналися про причину кадрових змін з перших вуст. 

У Нацполіції Тернопільської області відбувся брифінг Олександра Богомола. Місцевих журналістів зібрали після того, як в соціальних мережах почали поширювати інформацію про звільнення начальника Нацполіції Тернопільської області з посаду, яку він обіймав понад вісім років. 

Одразу Олександр Богомол підтвердив інформацію присутнім журналістам про своє переведення до Головного Управління Національної поліції України на посаду радника голови. Вже написав рапорт на переведення. Зараз рапорт розглядають в Міністерстві внутрішніх справ України та Нацполіції України.

— Була інформація, що мене зняли з посади через погані показники роботи або певних недотримань. Це неправда, бо сьогодні я ще працюю на Тернопільщині і ніхто мене не звільняв, — наголосив Олександр Богомол. — Проблем в роботі поліції на Тернопільщині немає. У нас все нормально. Чотири вбивства ми розкрили. Наша команда працює і не пасемо задніх.

Відео дня

Під час брифінгу Олександр Богомол наголосив, за 8.5 років намагався зробити так, щоб поліція була не тим органом, який створює проблеми для суспільства, а навпаки – допомагає їх вирішувати.

— У нас в 2023 році вже розкрили чотири вбивства, 13 грабунків, вісім фактів спричинення тяжких тілесних ушкоджень, п’ять випадків тяжких тілесних ушкоджень, що потягнули за собою смерть. Було п’ять зґвалтувань, чотири з яких були латентні. Протягом трьох років ми не повідомляли для населення, але була дуже важка ситуація, коли до нас звернулася неповнолітня дівчинка і повідомила про зґвалтування прийомним батьком. Ми проводили важке розслідування. Вдалося виявити дві жертви ґвалтівника і він зараз знаходиться під вартою, а дитина в безпеці, — додає пан Богомол.

Щодо шахрайства, то начальник Нацполіції не приховує, його розкривати найважче. Адже щоразу шахраї вигадують нові схеми та маніпуляції, аби тернополяни віддали їм свої кошти. Про це можна детальніше почитати тут: Понад мільйон гривень віддали шахраям на Тернопільщині. Як діяти у таких випадках та чи реально покарати?

Хто обійматиме посаду начальника Нацполіції у Тернопільській області після Олександр Богомола поки невідомо.

— Документ про моє переведення можуть надіслати вже в понеділок, 12 червня, а можливо і пізніше. Хто буде після мене — не знаю. Як мене переведуть, то спочатку виконуватиме обов‘язки мій заступник Володимир Галевич, — каже він.

Також у Нацполіції Тернопольської області не виключають, можливо обійдуться і без осіб, які виконуватимуть обов’язки, а одразу призначать нового начальника.

Читайте також:

Богомол написав рапорт на звільнення з посади очільника поліції Тернопільщини. Деталі

Слідство сказало, що ухилянт, а суд виправдав. Ми дізнались подробиці​​​​​​​

тут:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Віка Віка

    Ляхович потрібно вигнати, внутрішня це взгалі бандити з 90-х

    Віка Віка reply Віка Віка

    Богомол буде тут росказувати казки, що усе добре. А скільки відбулось викрадень людей працівниками ТЦК, хоч одного посадили?
  • Паша Пашинський

    ох, засидівся

keyboard_arrow_up