Партнер рубрики Події

Пільговики ще кілька тижнів зможуть їздити у тролейбусах за посвідченнями

Пільговики ще кілька тижнів зможуть їздити у тролейбусах за посвідченнями
  • З 1 березня, згідно з рішенням виконкому, пільговики мали б мати право на безкоштовний проїзд у тролейбусах лише з пільговою карткою тернополянина. 
  • Але ще не всі пільговики виготовили картки, тому рішення відмінили і відтермінували на кілька тижнів. 

Поки не буде нового рішення виконкому, пільговики зможуть їздити у тролейбусах безкоштовно з посвідченнями, пояснив начальник управління транспорту, комунікацій та зв'язку міської ради Ігор Мединський.

- Це тимчасово у зв'язку з тим, що лише 56 відсотків отримали пільгові картки тернополянина, - каже пан Мединський. - І ми створимо дуже великі неприємності для тих людей, які ще не мають пільгових карток. 

За словами начальника управління соціальної політики Тернопільської міськради Володимира Сулими, з 15 до 28 лютого за виготовленням пільгової картки тернополянина звернулось 1124 особи. Загалом звернулось 41 351 пільговиків. 

- Отримали картку 38 104 пільговики, - каже пан Сулима. - Частину карток ще виготовляють, ще багато людей не звернулось, бо ми орієнтуємось на 54 000 пільговиків, але частина з них проживає в районах, частина просто не звертається за карткою, частина, можливо, за кордоном. 

Як зазначили у міській раді, коли усі пільговики виготовлять картки, виконком прийме нове рішення щодо безкоштовного проїзду для них лише при наявності картки. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Ім'я

    Можуть і далі, закликаю всіх водіїв і кондукторів бойкотувати незаконні вказівки вашого "начальства", і не чинити протиправних дій проти пасажирів!!! Ви раби, чи маєте власну думку? Ото ж не виконуйте злочинні накази. Всі пенсіонери мають право проїзду за пенсійним посвідченням згідно ЗАКОНІВ УКРАЇНИ, міська зрада не може мати вплив на дані питання, ігноруйте всі! Тільки тоді ми подолаємо цю систему. Одне діло електронні проїздні і т.д. це нормальні речі, а от пенсійні картки - порушення закону!
  • Rimasevski Olekcandr

    Чи використовуючи карту тернополянина свідомо поповнюєш общак "полтінніка" та фінансуєш державу агресора - наразі перевіряють слідчі УСБУ та поліції. Суд зобов'язав внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості з фабулою: «про ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 209, ч. 1 ст. 258-5 КК України, в діях службових осіб Тернопільської міської ради, директора ТОВ «Системний зв'язок», що організували незаконне, без проведення тендеру (торгів), переведення бюджетних коштів, розкрадених через завищення ціни на виготовлення т.з «Соціальної карти тернополянина» (57 грн/шт), а також зібраних більше ніж з 50 тисяч мешканців м. Тернополя грошей на суму щонайменше 2,85 (млн) грн. підприємству ТОВ «СИМБОЛ СИСТЕМС» засновником засновника якого може бути терористична група в складі щонайменше трьох громадян держави агресора. Також ТОВ «Системний зв'язок» з порушенням встановленого порядку, з використанням серверів невстановлених країн створює базу персональних даних, які безконтрольно копіюються та передаються ТОВ «СИМБОЛ СИСТЕМС», ЄРДПОУ 36038437, засновником засновника якого є громадяни держави агресора»

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Vid-Chytachiv/chi-finansuetsya-z-obschaka-sotsialna-karta-ternopolyanina-teroristich-10676427.html

  • Михайло Білецький

    І взагалі Бог і нові закони вам подарували землю! Тож працюйте на ній, бо земля, то є РОБОТА, а не подарунок від Санта Клауса, який тре в оренду здати чи продати.Тож розвивавайте разом зі своїм обранцем свою місцевість, щось підсказуйте йому, спряйти, заохочуйте, а не лізьте у міста зі своїми правилами і проблемами, які постійно нам нав'язуєте і скавулете.Ви займаєтесь одними інтригами і скандалами, подивіться у вас за 2 роки жодної петиції по розвитку чи покращення побуту немає, це при кільк.населення в один міліон
  • Пустило

    Тернопіль є обласним центром і люди,що проживають на території області повинні мати одинакові пільгові умови на рівні з жителями міста.У селах Підгаєцького чи Теребовлянського районів на їздять тролейбуси,зате завдяки

    важкій праці жителів району тернополяни мають і хліб,і цукор, і м"ясо.То чому ж,приїхавши в обласний центр раз в декілька місяців пенсіонер села не може скористатись правом пільгового проїзду?Не правильно це,не гостинно якось.

    Михайло Білецький reply Пустило

    Шо ти мелеш, переважна частина дешевих продуктів з Польші та Китаю, як би не ці країни, вже б давно всі здохли від ваших сільських цін

    Цьвєк reply Михайло Білецький

    Ти,бику тупий,рахувати не вмієш-  ті люди,що зараз на пенсії працювали ще за союзу,коли поляки і китайці ніяких продуктів до нас не завозили,хіба,що кеди і прості олівці.Я пам"ятаю кінець 80-х, коли поляки стояли в черзі за вареною ковбасою від гастроному Дністер до залізничного вокзалу.

    Михайло Білецький reply Цьвєк

    Це неправда, переважна частина харчів, яких ми купуєм- заграничні.

    Михайло Білецький reply Михайло Білецький

    Відчизняні виробники все більше вивозять продукцію на закордонні ринки, а для нас завозять з інших країн!

    Михайло Білецький reply Михайло Білецький

    А по -друге тернопеляни не безплатно їдять ваші продукти, так як ви безплатно ходити у їхні школи і дит.садки, забираєте їхні робочі місця,безплатно катаєтесь, обслуговуєтесь в мед.закладах, стаорюючи всюди черги і  маючи доходи з паїв і  менше комунальних, вони ці продукти купують.

    Ivan reply Михайло Білецький

    ми не можемо ділити людей на чорних і білих це порушення Конституції

    Михайло Білецький reply Ivan

    Це не виправдовування, є бюджетний кодекс і потрібно його виконувати.

    Михайло Білецький reply Михайло Білецький

    Згідно КУ земля є багацтвом усього народу, але чомусь допалась лише територіальним громадам?Хоча за цю землю, мій дід пролив кров і не був селянином

    Михайло Білецький reply Михайло Білецький

    Згідно КУ паї повинні мати усі громадяни України, а не лише селянин
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up