Партнер рубрики Події

Понад 31 тисячу гривень зібрали жителі Шумської громади під час благодійних заходів у грудні

Понад 31 тисячу гривень зібрали жителі Шумської громади під час благодійних заходів у  грудні

Важкі часи потребують об’єднання зусиль задля спільної перемоги. Разом – сильніші!

Понад 31 тисячу гривень зібрали жителі Шумської громади під час благодійних заходів у грудні. Усі виручені кошти спрямують на підтримку захисників та придбання речей, які зігріють їх у надскладний зимовий період.

Про це повідомляє Шумська територіальна громада.

Протягом благодійного онлайн аукціону, який провели на сторінці Творча майстерня ART-Bo" зібрали понад 10 тисяч. Активісти об’єдналися задля спільної мети, виставляли свої вироби та послуги для онлайн торгів.

Відео дня

Незважаючи на дощову погоду, у неділю, 11 грудня, відбувся благодійний ярмарок, який організувала креативна молодь, Шумська міська рада та творча майстерня. Продавали новорічний декор, подарунки, смаколики, які виготовили власноруч, а також долучилися жителі громади, які пропонували свої вироби.

Шумчанка Марія Дичковська передала 9700 грн до благодійного збору. Ці кошти сім’я зібрала із продажу в’язаних іграшок та малюнків сина Івана.

— Важкі часи потребують об’єднання зусиль задля спільної перемоги. Разом – сильніші! — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що християнська молодь Тернополя провела благодійний ярмарок — потрібно 300 тисяч на позашляховик для парамедиків.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up