Партнер рубрики Події

Понад тисяча випускників, парад та конкурс вишиванок: яким буде випускний-2019

Понад тисяча випускників, парад та конкурс вишиванок: яким буде випускний-2019
  • У 2019-ому в Тернополі школи закінчують 1239 учнів. Вже відома дата випускного та орієнтовна програма святкування. 
  • На випускників чекає традиційний парад містом та конкурс вишиванок. Деталі програми ще уточнюють.

Випускний-2019 відбудеться 27 червня, повідомляють в управлінні освіти і науки Тернопільської міської ради. 

- У нас вже є орієнтовна кількість випускників, - каже начальник відділу дошкільної, середньої та позашкільної освіти Ірина Сум. - Ми визначили їх по замовленню атестатів. Тернопільські школи цього року закінчують 1239 дітей, можливі незначні зміни

Програма, за словами пані Сум, залишається традиційною. Спочатку випускники пройдуть традиційним парадом від Надставної церкви до Центрального міського стадіону, на якому, попередньо, і відбуватиметься нагородження кращих випускників та концертна програма. 

Відео дня

- Окрім того, для випускників буде конкурс вишиванок, - говорить Ірина Сум. - Він вже став традиційним і буде проводитись у кількох номінаціях. Участь можуть брати і дівчата, і хлопці. 

Про запрошених на свято гостей та деталі концертної програми наразі невідомо. Їх ми повідомимо згодом. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    "Програма, за словами пані Сум, залишається традиційною. Спочатку випускники пройдуть традиційним парадом від Надставної церкви до Центрального міського стадіону, на якому, попередньо, і відбуватиметься нагородження кращих випускників та концертна програма.
    А з якого будуна  начальник відділу дошкільної, середньої та позашкільної освіти Ірина Сум займається програмою так званих святкувань і дурнуватих шкільних традицій. Нехай покаже рекомендації від міністерства освіти і чи це входить в її обовязки ,і в її посадову інструкцію . Краще хай слідкує за тим скільки бухла в ресторанах замовили ці батьківські комітети та інша шкільна шобла .
  • Анонім

    Ну чесно кажучи дурних традицій як ці я ще не бачив . Кожного року одне і те саме це просто якийсь п........ь .  Кожного року навязують учням вчителя і батьківські комітети ось цю. всю галіматню у вигляді суцільного б....ва . Ну чесно кажучи, якщо б мені в школі казали ось ти маєш прийти на лінійку в такому то одязі ,чи прийти на випускний в такому то одязі ,чи виконати ось цей ганебний обряд  типу пройтися містом чи сонце зустрічати так я б їх всіх послав з їхніми пропозиціями ,і традиціями . Це ж треба  дійти до такого ідіотизму щоб морочити собі голову з одягом зачіскою ,ресторанами,фотографами, всякими тамадами та іншим непотрібом ,а ще на все це гівно витрачати купу грошей. Треба думати куда поступати ,а школа це так проміжний процес ,який не впливає на майбутню спеціальність скоріше навпаки забиває голову всяким шлаком . Ось чесно я б з своїм класом навіть не святкував оскільки якось не дуже то і хочеться святкувати ,коли у тебе в класі купа вчительських "сексот" , підлиз , стукачів ,котрі тебе закладуть в любий час доби . Ще раз скажу ,що з тими випускними це просто якийсь п.......ь .Люди тікайте з тої школи після 9 класу щоб на вас не виїжали ,і не заробляли гроші вчителя ,батьківські комітети та їхні сателіти у вигляді баріві, ресторанів ,фотографів ,власників ательє ,всякі там музики ,ведучі котрі беруть гонорари в У.О .
  • Анонім

    Скільки всяких заморочок ,а не простіше на всі ті традиції забити х..... і відпочити  по своєму десь на дачі без тих викладачів, котрі в школі ,і в барах завжди  мутять воду і з царськими замашками пхають своє рило . Відпочити без того класу де купа викладацьких сраколизів ,  стукачів , та інших поганців ,котрі за оцінки виконували все і вся . Пора вже завязувати з тими традиціями ,а особливо гуляти по барах ,а потім десь валятися під лавками, або по місту ходити і в 3 ночі кричати всяку х.....ю  .Школа то є школа закінчив ,здав іспити ,і  все етап закритий і в цьому нефік шукати якісь особливості ,проходити цілий щлейф із традицій .Треба переходити до наступного етапу життя , визначатися із професією , обирати вуз ось це має бути пріоритет , а не так на пяну голову всім класом валити в педагогічний ,а потім на 2 курсі визнавати ,що це поступлення було помилкою  .
  • Анонім

    Журналісти ,а де коментар нашого міністерства .Виникає питання чому під час навчального процесу ,ще за рік до випускного повним ходом ідуть замовлення ресторанів , всяких музик ,фотографів,пошиття костюмів ,задіють ательє ,і це все за рахунок батьків . Чому купка з так званого батьківського комітету по вказівці вчителів вирішують усі їхні забаганки  .Що то за діла такі, коли на зборах тобі кажуть ведучий -600 У.О ну ,а там пішло поїхало. Замість того щоб обговорювати шкільну успішність іде розмова за самі гроші  і то в У.О. Чому всі ці святкування відбуваються тоді ,коли випускнику не дали атестат тим самим фактично шантажують і привязують до ресторанів та інших ритуалів . Те саме стосується алкоголю в ресторанах ,а куда дивиться так званий педагогічний бомонд . Хто дозволяє наливати особам яким ще не виповнилося 18 років . Короче бардак такий ,що це капец ,для чого то міністерство яке тільки чекає коли до них з скаргою звернуться ,а щоб самім моніторити так щось лінь задницю відірвати від крісла , а навіть відкрити на компютері не одну статтю в інтернеті і почитати ,що робиться у школах особливо в випускних класах . Он подивіться як минулого року Зборівська школа опозорилася де на лінійці і москальські пісні звучали ,і позорні  вертіння задницею вчителів під хер поймеш яку музику подивіться ,поцікавтесь як вони опозорилися фактично на всю країну .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль Від читача 15:12 На Тернопільщині є робота для більш як півтори сотні працівників медичного напрямку 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up