Партнер рубрики Події

Постраждалим від ракетного удару у Великогаївській громаді надали першочергову допомогу

Постраждалим від ракетного удару у Великогаївській громаді надали першочергову допомогу
  • Представники комісії з ліквідації наслідків ракетних ударів зустрілись з постраждалими.
  • Тим, хто потребував, надали першочергову підтримку.

Комісією Великогаївської сільської ради провели огляд пошкоджень, завданих помешканням громадян та надали консультацію щодо отримання компенсації від держави за пошкоджене майно, розповів голова Великогаївської обєднаної територіальної громади Олег Кохман.

Очільник громади зазначив, що завдяки благодійному фонду «Рокада» та Тернопільській районній військовій адміністрації, постраждалим надали першочергову допомогу. Видали 300 листів шиферу та 20 комплектів поліетиленової плівки. Цей матеріал людям необхідний  для накриття дахів будинків та закриття вікон, у яких повибивало скло.

Відео дня

Нагадаємо, 13-14 травня росія атакувала Тернопільщину ракетами. Частину з них збила наша ППО, але 6 долетіли на території Великогаївської та Тернопільської громад. Внаслідок обстрілу постраждали цивільні об’єкти. Наразі на усіх місцях влучання російських ракет працюють слідчі та спеціальна комісія, яка підраховує та описує завдані під час обстрілу збитки. Про втрату майна від російської ракетної атаки вже заявили понад 40 людей. На брифінгу ради оборони Тернопільщини людей закликали телефонувати на лінію 102, щоб фіксувати усі пошкодження. Журналісти «20 хвилин» були на місцях ворожих «прильотів», тому пропонуємо вам подивитись, якої шкоди завдали російські атаки на Тернопільщині, перейшовши за посилаями нижче.

 

Читайте також:

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up