Партнер рубрики Події

Повернення захисників з полону та черги за освяченою водою: дивіться новини Тернополя за 60 секунд

Повернення захисників з полону та черги за освяченою водою: дивіться новини Тернополя за 60 секунд

Ми зібрали для вас цікаві та важливі новини, які відбувалися 1-7 січня. Дивіться відео!

Одна з головних подій не лише Тернопільщини, а і всієї України – це повернення 230 полонених захисників та цивільних з російського полону. 3 січня Україна повернула своїх героїв. Серед них – четверо жителів Тернопільської області.

У лікарні помер чоловік, якого побили підлітки. Потерпілого з травмами та переохолодженням медики доставили до реанімації 23 грудня, де лікарі майже десять днів боролися за його життя. Правоохоронці встановили особи нападників. Ними виявились 17 хлопець та дівчина. Вони є жителями Чортківського району. Неповнолітніх взяли під варту без права внесення застави та оголосили підозру відповідно до частини 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб) та частини 1 статті 135 (залишення в небезпеці) ККУ.

Відео дня

Боролись за життя майже 10 днів: помер 26-річний чоловік, якого побили підлітки в Тернополі

Минув рік як на десятьох зупинках громадського транспорту Тернополя встановили мобільні укриття. Журналісти «20 хвилин» перевірили, в якому вони стані. Більшість з них перетворили на туалети та смітники. Там розпивають алкоголь, залишають порожні пляшки та сміття. У деяких захисних спорудах жахливий сморід. Нагадаємо, що кожне таке укриття обійшлося місту майже у 300 тис. гривень.

Сотні тернополян стояли в чергах біля церков за освяченою водою на Водохреща. Зранку, 6 січня, у місцевих храмах відбувалися служби. Також освячували воду. Дехто приходив за водою з невеликими банками або пляшками, а дехто набирав по 5-6 літрів води у баклажки. Також у Сопільче у холодну воду занурювалися місцеві можрі та усі охочі.

Сотні тернополян у чергах за освяченою водою: як у церквах Тернополя проходили служби у храмах

Стежте за нами у соціальних мережах Telegram, Viber, Instagram, TikTok та YouTube.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up