Повідомляють про пошкоджені бюлетені та незаконну агітацію: поліція про порушення на виборах

Повідомляють про пошкоджені бюлетені та незаконну агітацію: поліція про порушення на виборах

Станом на 14:00 поліція Тернопільщини зареєструвала 32 повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства. За усіма фактами розпочато відповідні перевірки.

Серед повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства переважають пошкодження бюлетенів, незаконна агітація, порушення таємниці волевиявлення та інші, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Усі повідомлення відповідним чином зареєстровані та за вказаними фактами поліцією здійснюються перевірки. Наразі складено три адміністративні протоколи за статтями 210-1, 223-2 КУпАП. Подій, які можуть містити ознаки кримінальних правопорушень не зафіксовано.

Поліцейські нагадують, біля кожної з виборчих дільниць охорону публічної безпеки здійснюють поліцейські. Також правоохоронці працюють в складі чергових, слідчо-оперативних груп та інших служб.

Відео дня

Про порушення на Тернопільщині в перші години виборів читайте ТУТ.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up