Партнер рубрики Події

“Продавець залякував маму пістолетом”

“Продавець залякував маму пістолетом”
Конфлікт між покупцем та продавцем на ринку “Котломонтаж” переріс у цілий детектив. Інцидент, у який довелося втручатися правоохоронцям, трапився удень 8 квітня. Усе — через... рулон металевої сітки для огорожі.

- На цьому ринку 11 днів тому мама придбала металеву сітку для огорожі, - розповідає тернополянка Ірина Вахрів. - Продавець, він же власник кіоску, видав мамі чек про покупку. Наступного дня забирати рулони поїхав зять. Під час цього він віддав продавцю чек. Згодом, вже вдома, мама помітила, що сітка - не та. Тобто тонша за ту, яку замовляла і, відповідно, дешевша на 240 грн. Тож мама вже сама поїхала на точку, де робила замовлення, щоби розібратися із цією неточністю.

Зі слів пані Вахрів, власник кіоску запевняв жінку, що жодних похибок в оформленні покупки не було. Натомість мама тернополянки наполягала на іншому.

- Під час цього чоловік, як розповіла мені мама, сказав їй: “Не морочте мені голову”. Потім додав “Забирайтеся звідси”, - розповідає співрозмовниця. - Тоді той власник кіоску розстібнув на собі куртку, за якою виднівся пістолет. Він сказав: “Подивіться, що я маю...”.

Відео дня
> Це, як каже Ірина Вахрів, налякало її маму. Вона зателефонувала доньці та розповіла про конфлікт. Та натомість викликала міліцію.

Пістолет виявився травматичним, прозвітували кореспонденту в обласної міліції. Дозвіл на зброю, кажуть у відомстві, чоловік має.

- Коли приїхали правоохоронці та почали розбиратися у ситуації, то власник кіоску казав, що сам писатиме заяву на мою маму. Нібито вона вимагала у нього гроші.., - зауважує пані Вахрів.

У міліції уточнили, що такої заяви чоловік все ж не писав.

- Зараз за фактом цього конфлікту ми збираємо усі необхідні матеріали, - пояснює начальник сектору зв'язків із громадськістю обласного управління МВС Сергій Крета. - За попередніми свідченнями очевидців, ніхто з них не підтверджує, що чоловік витягував зброю та нею погрожував жінці. Однак усі деталі ми все ще встановлюємо.

Аби дізнатися позицію власника кіоску, журналіст 20minut.ua навідувався до місця його роботи удень 9 квітня. Однак чоловіка на місці не було, а сама торгова точка виявилася зачиненою. Ми готові опублікувати позицію власника кіоску щодо конфлікту. Контакти журналіста – під публікацією.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    яким чином продавець з ринку міг отримати дозвіл на травматичну зброю???? редакціє зясуйте це будьласка!!!
  • Anonymous

    поправка-рулонів було 6- різниця між сплаченим та отриманим товаром склала 240 грн
  • Anonymous

    Сміливий бичара ,нічого не треба було доказувати,просто прослідкувати2,3дня де живе і прибити бітою,або залізною трубою ,забрати пістолет ,вистріливши в ноздрю і залишити підара на асфальті ,причепити йому колорадську ленточку і все спишеться революцією,шукати навіть не будуть.
  • Anonymous

    українець не проживе, якщо когось не намахає
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:03 На Гайовій поклали новий асфальт: який вигляд має вулиця після реконструкції photo_camera 17:20 На Кременеччині віддали землю під сміттєпереробний завод, а отримали — борги за оренду в сотні тисяч 16:40 Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси 80 тисяч. Що йому загрожує 16:15 Втеча від мобілізації? Перевірили, що робить Труш в університеті та чи стоїть на військовому обліку Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 15:30 Скільки коштує великодня атрибутика у магазинах та супермаркетах Тернополя 14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тонни солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up