Ранковий треш через ремонт дороги на Злуки: 40 хвилин з В. Великого до "Універсаму"

Ранковий треш через ремонт дороги на Злуки:  40 хвилин з В. Великого до "Універсаму"
  • Вранці 11 травня тернополяни, які їхали з Аляски, Канади, Сонячного у сторону Центру через просп. Злуки застрягли в заторі.
  • Цього ранку він був ще більшим, ніж зазвичай. Причина: частину дороги на просп. Злуки перекрили на два-три дні через ремонт дороги. 

 

Як повідомляли в управлінні транспорту, особливих труднощів пасажирам ремонт дороги не принесе. Дискомфорту в ранішній час не буде створено, щоб люди спокійно доїхали до робочих місць.11 травня після 9 години ранку перекриють правий бік ділянки від Текстильника у напрямку до "Універсаму", а в суботу, 12 травня, - лівий бік дороги. 

Але вранці 11 травня усі пасажири та водії явно відчували дискомфорт, бо запізнювались на роботу, навчання, по справах.

- Ремонт дороги - добре, але 40 хвилин їхати кілька зупинок - занадто, - кажуть пасажири. - Добре, що завтра субота і не доведеться знову стояти в заторі. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Суки! та скільки ж можна знущатись з міста і його жителів? Бездумна забудова, абсолютна байдужість до транспортних проблем міста і ненаситна жадність. Бидлота у владі, тупа, нагла ненажерлива, скільки ж можна? В місті реально 2-3 проїзди. Досить перекрити з якоїсь причини хоч один і все, місто стоїть! Всюди затори, тягучки, втрачений час, зіпсовані нерви. а дідво все думає, де ще чергову  хатинку зліпити.

    Андрій Федорович reply Anonymous

    Бидло тому - що були попердженні що будуть проводитися  ремонтні роботи, вам маргіналам нікчем.ним вулицю роблять , а ви два дні неможете  скористатися громадським транспортом, у вас смертельно хворі діти ??? Криза в країні ??? Немає де лексус припаркувати ??? А взагалі таки полтінік(Надал) винен, що не заборонив рух (комунальна поліція) у напрямку "універсам" - "Текстильник", для приколу я теж прослухав 5 композицій поки переїхав текстильник в 10-тому тролейбусі, алу у цьому винні ЛЮДИ МАРІГАНЛИ(Ди.іли)

    Anonymous reply Андрій Федорович

    Придурку, ти читати вмієш, чи тільки писати? Ідіот, блін. Питання не в тому, що ремонтують, а в тому, що місто суцільно забудовується. бездумно, хаотично, де якому бикові заманеться. Згідно генплану міста від шостого до універсаму по Галицькій мав бути бути бульвар. Це, щоб зменшити навантаження на Збаразьку і Злуки і щоб вода мала куда текти, а не в підвалах зупинятись. А бидло, подібне тобі взяло і то все забудувало. От і маємо сьогодні те, що маємо.

    Бачте, надал міг перекрити. Царьок чи як? На таке розуму не треба, а от, щоб в місті лад навести, на то ні розуму ні совісті в тої лисої гнити і його камарильї нема. От і ти з них. Зрозуміло, убоге?

    До речі, убоге, ти значення слова маргінал знаєш? Знаєш хто то? В дзеркало подивись, там побачиш. Створіння без совісті, без моралі, та й без розуму.

    Тернопільський reply Anonymous

    Хто голосував за Серьожу Надала, можете тепер йому подякувати. Хто знаэ скільки часу нам терпіти його криворукість? Коли наступні вибори мера?

    Anonymous reply Тернопільський

    І що найгірше - виберуть знову! Виберуть, бо бидлу лиш би фонтанчики, фестивалі з салом і самогоном чи баняком зупи і бруківка хоч на стінах. Бидло вибере.

    ляля! reply Тернопільський

    свідомі тернополяни, тому терпи

    Ольга Петрівна reply ляля!

    Надал, може ти добровыльно подасиш у відставку?! Ну не получається в тебе нічого! га?

    ляля! reply Ольга Петрівна

    прозріли?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up