Партнер рубрики Події

Результат сутичок під міськрадою – двоє травмованих та кримінальне провадження

Результат сутичок під міськрадою – двоє травмованих та кримінальне провадження

Після сутичок під міськрадою двоє депутатів звернулись за медичною допомогою. В одного – хімічний опік очей, в іншого – закрита травма лівої повіки.

 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. За його інформацією, конфлікт, що стався між окремими політичними силами,  переріс у незначне протистояння. Внаслідок цього засідання сесії міської ради не відбулось -  окремих депутатів не було допущено до сесійної зали.


-До охорони громадського порядку та документування подій, що відбувалися сьогодні під стінами Тернопільської міської ради, залучалися вісімдесят поліцейських, - розповів Олександр Богомол. - Внаслідок протистояння двоє депутатів отримали тілесні ушкодження і їх каретою швидкої допомоги було доправлено до медичних закладів для надання допомоги. 

 В одного з потерпілих медики, кажуть правоохоронці, діагностували хімічний опік очей. За попередніми даними, депутату хтось бризнув перцевим балончиком в обличчя. Нагадаємо, йдеться про Юрія Смакоуза (прим. ред.).  Інший потерпілий звернувся до медиків із закритою травмою лівої повіки (йдеться про Володимира Міська – прим. ред.).

Відео дня


Окрім того, додають правоохоронці, до поліції надійшла групова заява від депутатів про вчинення кримінального правопорушення. За даним зверненням слідчий підрозділ Тернопільського ВП розпочав кримінальне провадження за статтею  351 ККУ - перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради. В рамках цього провадження працівники поліції з’ясовуватимуть й обставини нанесення тілесних ушкоджень депутатам. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Герасимчук Ростислав

    Свині привладні мїж собою жеруться. І все це заради того щоб більше красти грошей. Головне що всі вони в неділю вдівають вишиванки і у своїх джипах в церкву їдуть. Ліцемірні всолочі. Працювати для громади для вас ссуки взападло!!! Людям плювати на ваші міжусобні чварки. Горіть в пеклі, крадії свого народу!!! РАШКА РАДІЄ КОЛИ ВИ УРОДИ ТАК СЕБЕ ВЕДЕТЕ !!!
  • Пустило

    Скілько робочої сили дурно пропадає.А в селі бараболі тре посадити,робочих рук не хватає.

    Діонісій reply Пустило

    зібрати от то все кодло і окопи рити !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up