Розраховане на 500 осіб: на Злуки відновили роботу цілодобового укриття

Розраховане на 500 осіб: на Злуки відновили роботу цілодобового укриття

Сховище на проспекті Злуки, 45 працюватиме цілодобово. Укриття може вмістити одночасно до 500 людей і буде доступне під час повітряних тривог.

Дане укриття, що розташоване у Центрі дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка, належить до найпростіших і наразі воно доступне для перебування під час повітряних тривог. 

Міська рада інформує, що сховище кілька днів було недоступним у зв’язку з передчасною смертю особи, яка відповідала за укриття.

Громадян просять не нехтувати сигналами повітряної тривоги і перебувати в сховищі до моменту відміни небезпеки.

Відео дня

Зазначимо, що на сайті Тернопільської міської ради розміщено інтерактивну карту захисних споруд (в рубриці Е-сервіси), на якій можна переглянути місця укриттів, що розміщені найближче до місця перебування чи проживання.

Нагадаємо, що міська влада спільно з представниками сфер житлово-комунального господарства, торгівлі, освіти, спорту та культури прийняли рішення посилити заходи безпеки та влаштувати додаткові укриття для населення. Після завершення всіх робіт локації сховищ будуть додатково оприлюднені на карті захисних споруд та на сайті міської ради Тернополя.

Читайте також: Де ховатися під час тривоги у центрі Тернополя? Ми перевірили, чи доступні укриття та в якому вони стані

Сергій Надал до голів ОСББ та ЖЕКів: «Буду особисто здійснювати перевірку укриттів у Тернополі» (пресслужби)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Teren Teren

    "Міська рада інформує, що сховище кілька днів було недоступним у зв’язку з передчасною смертю особи, яка відповідала за укриття." (с.)

    Дебільнішої відмазки, напевно, тяжко придумати. Хоча, від надала можна всього чекати, він такими дрібницями не переймається.

keyboard_arrow_up