Партнер рубрики Події

ТОП-5 подій тижня на сайті "20 хвилин"

ТОП-5 подій тижня на сайті "20 хвилин"
  • Тернополяни переймалися відсутністю водолазів у Тернополі, коли у понеділок на Ставі потонув чоловік
  • Захоплювалися вчинком молоденької провізорки, яка врятувала чоловіка біля торгово-розважального центру,
  • Дивувалися іспанцям, які тиждень прожили в селі на Теребовлянщині, та студентці педуніверситету, яка прийшла на екзамен прямо з свого весілля. 
  • Із див природи усіх вразили чорні хмари, які вкрили Тернопіль

На Тернопільському ставі потонув чоловік - 16742 перегляди 

Під час купання у невстановленому місці зник під водою місцевий житель, 1951 року народження. 

Чоловік стікав кров’ю біля «Подолян». Соцмережі хвалять фармацевта, яка кинулась його рятувати - 14227 перегляди

Відео дня

Приємно вразила поведінка дівчини, яка залишила прилавок аптеки, щоб врятувати життя. До допомоги долучились і перехожі. Дякую Вам люди:) На місце викликали поліцію і «швидку». Але чоловік від госпіталізації відмовився.

"Взяла джгут, рукавички і побігла допомагати": як фармацевт рятувала чоловіка, що стікав кров’ю - 11725 перегляди

Фармацевт Уляна (прізвище відомо ред.) розповіла, що саме спонукало її допомогти незнайомій людині. За її словами, такі випадки трапляються чи не щодня.

Жахливі дороги і неймовірні люди: четверо іспанців тиждень прожили в селі на Тернопільщині  - 7431 перегляд

Вісенте, його дружина Марія Долорес (Льолі) та їхні друзі Луїз та Роса Марія з Мурсії приїхали в гості до українців Марії та Василя Дюків. У селі Гумниська, ща за 6 км від Теребовлі, їх сприйняли як своїх.  Сусіди проводили екскурсії селом, пригощали національними стравами та намагались порозумінися з іноземцями.   Як живеться пенсіонерам в сонячній Іспанії та яким для них виглядає українське село гості розповіли читачам «20 хвилин».

У Тернополі дівчина прийшла на екзамен у весільній сукні - 6659 переглядів

Студентка у білій сукні 29 липня завітала в Тернопільський національний педагогічний університет. У Іванни Мейхер-Снігур весілля співпало з вступним екзаменом у магістратуру, тож молодята вирішили поєднати ці дві важливих події в їхньому житті.

Фото вражаючих хмар перед зливою тернополяни поширюють у соцмережі - 5516 переглядів

Десятки тернополян поширювали в соцмережах фото та відео хмар, які накрили Тернопіль 30 липня. "На місто налетіів дракон", "Навіть Булгаков згадався", "я такого ще не бачила", писали люди

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up