Партнер рубрики Події

Серед тернополян шукають нових героїв серіалу "Леся + Рома". Буде кастинг

Серед тернополян шукають нових героїв серіалу "Леся + Рома". Буде кастинг
  • Кастинг на роль головних героїв відомого українського комедійного серіалу "Леся + Рома" у Тернополі відбудеться 21 січня в Українському домі “Перемога”. Початок о 13.00.
  • Спробувати свої сили запрошують усіх охочих тернополян з акторським досвідом. Зйомки розпочнуться з квітня.

- Це буде оновлений серіал. І знімальна команда дуже хоче, щоб це були актори з Тернополя, бо в нас чиста українська мова, - пояснили в тернопільській кінокомісії, яка допомагає з організацією кастингу. - Потрібні люди з акторським досвідом, або ті, хто хоча б розуміються на цій справі. Зйомки розпочнуть у квітні. Триватимуть вони до липня цього року. 

На роль Лесі потрібна актриса 25-30 років. Дуже приваблива, мила дівчина, по-жіночому хитренька, щебетуха. На роль Роми — 27-35-річний чоловік. Дотепний, привабливий, мужній.

Перед кастингом неохбідно зареєструватись. Це можна зробити тут, заповнивши відповідну анкету. Деталі за телефоном 067-727-33-82.

Відео дня

- Після реєстрації, ми надішлемо на електронну скриньку текст, який потрібно вивчити на кастинг, - додають в кінокомісії. 

Довідка

"Леся+Рома" — перший україномовний комедійний серіал. Режисер — Олександр Богданенко й Олександр Даруга. У головних ролях — Ірма Вітовська та Дмитро Лалєнков. У показі телеканалу ICTV, типовий рейтинг епізоду "Лесі+Роми" становить 2 мільйони глядачів.

За сюжетом Леся і Рома живуть разом, кохають одне одного й намагаються розібратися з проблемами, що виникають ледь не на кожному кроці. Серіал побудовано за принципом підглядування: глядач бачить реальних героїв Лесю та Рому, і слідкує за тим, як ці двоє закоханих винаходять свій рецепт сімейної ідилії.

Комедія ситуацій — саме так можна визначити жанр цього серіалу, сюжет якого позбавлений карколомних зігзагів і нагадує життя реальної родини. Ревнощі, непорозуміння, пошук компромісів, сімейні радощі, проблеми батьків та дітей — тут усе це обігрується легко, невимушено, з гумором та самоіронією. Герої — Леся та Рома — якнайменше схожі на типових персонажів численних телесеріалів, вони є нашими сучасниками, які просто опинилися по той бік екрану, але залишися такими ж звичайними і зрозумілими кожному.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Тарас

    Я виріс на цьому серіалі)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up