Партнер рубрики Події

Сергій Надал хоче знайти інвестора для понтона на "Циганці"

Сергій Надал хоче знайти інвестора для понтона на "Циганці"
Металевий понтон на "Циганці" хотіли демонтувати у Тернополі. Відповідний проект запропонували на виконкомі міськради 10 липня. Але мер натомість дав вказівку знайти інвестора для реконструкції того понтона.

Гідроспоруда на "Циганці" - в зруйнованому стані, територія навколо неї занедбана. Управління парків запланувало демонтувати цю споруду і навести порядок на цій ділянці. Проте міський голова Сергій Надал запропонував не приймати рішення про демонтаж, а попрацювати ще над проектом.

- Пропоную до наступного виконкому управлінням парків, житлово-комунального господарства та стратегічного розвитку міста попрацювати над пошуком інвестора, який би зайнявся реконструкцією цього об'єкта, - каже він. – Краще там зробити нормальний причал, а не демонтовувати все. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    А ви звідки такі обізнані? Програно лише справу в першій інстанції, попереду апеляційна. Ви вважаєте, що отримати безкоштовно земельну ділянку в центрі міста безкоштовно для будівництва приватного будинку і нічого не збудувавши продати її це законно? Саме так і сталося з майданчиком на Гнатюка. ТМР надала безкоштовно земельну ділянку родичу Гладкого ( який до речі має помешкання в одному з районів Тернопільської області) для будівництва індивідуального будинку. Останній оформивши право власності земельну ділянку продав. От так то законно. І це тільки один факт з цієї епопеї.
  • Anonymous

    НАДАЛ - ТИ СКОТИНА ЩЕ ТРОХИ І МИ ПРИЙДЕМ ДО ТЕБЕ В БАЙКІВЦІ....ТОДІ ВІД ТВОГО БУДИНОЧКУ ЗАЛИШИТЬСЯ ОДНЕ ВУГІЛЛЯ,,,, ПРАВИЙ СЕКТОР.
  • Anonymous

    там роботи на1000 грн. максимум , а він шукае інвестора . там причал , а не понтон ., але вже е інвестор який забабахае понтон з рестораном = аферисти не довго вам лишилось
  • Anonymous

    зараз про причал говорять))) по Гнатюка вже суди програні, все там законно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up