Школярка з Чорткова, яка постраждала від ракетного обстрілу, зібрала гроші для українських захисників

Школярка з Чорткова, яка постраждала від ракетного обстрілу, зібрала гроші для українських захисників

Софія Галушка з Чорткова теж допомагає ЗСУ.

Софія Галушка із Чорткова сама зібрала 624 гривні та передала в оперативний штаб Чортківської міської для потреб військових

Про це повідомляє Чортківська міська рада.

Відео дня

Дівчинка навчаться у гімназії ім. М. Шашкевича. 11 червня цього року вона постраждала внаслідок ракетних обстрілів Чорткова. 

За зібрані кошти придбали необхідне для потреб військового, який воює у Краматорську. Купили рулони чорної клейонки та утеплювача.

У соцмережі читачі коментують вчинок дівчинки.

Таня Попіль написала: Софійко, дуже добре Ти робиш, цей вчинок гідний для наслідування іншими чортківцями будь-якого віку, бо у людяності і доброти, щирості та миролюбності НЕМАЄ віку !!!! Спасибі Тобі від усіх нас!!!!!!!!

Оля Савчак коментує: Дуже гарна дівчина а ваші родині Многії благі літа!

Nina Sopik написала: Молодець!!!

Нагадаємо, вночі 11 червня у Чорткові Тернопільської області пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Окупанти влучили в об’єкти цивільної інфраструктури, зруйнували будинки. 12 червня стало відомо про 23 потерпілих. Люди мали осколкові поранення різних частин тіла. Пацієнти скаржились на запаморочення, головний біль, порушення слуху, тремор. Згодом Чортківській міській раді повідомили, що постраждалих — 31 людина.

Також нещодавно ми повідомляли, що троє дітей у Тернополі організували благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up