Штормова п'ятниця коштуватиме Тернополю два мільйони гривень (ОНОВЛЕНЕ)

Штормова п'ятниця коштуватиме Тернополю два мільйони гривень (ОНОВЛЕНЕ)
Стан доріг після негоди ще більше погіршиться. То ж коштів на їх ремонт тепер доведеться виділити більше. На усунення наслідків одного дня негоди Тернополю потрібно до двох мільйонів гривень, зазначає заступник міського голови Владислав Стемковський.

- Одні кажуть, що за день негоди 15 березня випала тижнева кількість снігу, інші кажуть, що тритижнева. Навколо негоди зробили ажіотаж. Таке враження, ніби ніколи не падав сніг. - вважає 34-річний тернополянин Олександр Міщук. - Дороги наші гіршими вже і так не стануть.

Відео дня
style="margin-bottom: 0cm; border: none; padding: 0cm; line-height: 0.45cm"> Як повідомляє прес-служба міськради, загалом у Тернополі 15 березня з 8.30 ранку за кілька годин випала, за даними синоптиків, двотижнева норма снігу. За словами пана Стемковського, різкий перепад температури, який мав місце минулого тижня, негативно вплине на інфраструктуру доріг.

- Один такий день для містаце півтори-два мільйони гривень в мінус, - каже він. - Коли зійде сніг, стан доріг ще погіршиться. Дороги, плитки, будь-які елементи з металу, бетону будуть нищитися.

Роботи по розчищенні доріг у Тернополі продовжують, повідомляє начальника управління житлово-комунального господарства Тернопільської міськради начальника управління житлово-комунального господарства Тернопільської міськради Микола Лесів. Також готують техніку для подальшої роботи. Адже синоптики обіцяють на днях пониження температури та снігопади.

- Через наслідки сильних снігопадів були проблеми з проїздом у мікрорайонПронятин. З 18 на 19 березня комунальники грейдером всю ніч розчищали там дороги, - повідомляє начальник ЖКГ Микола Лесів. - Тому зараз проблем з рухом транспорту по місту немає. Всі наслідки негоди у Тернополі усунули.

Загалом з початку негоди на Тернопільщині із снігових заметів рятувальники вивільнили 227 одиниць автотехніки та надали допомогу 588 людям. Станом на 17 березня до 219 населених пунктів Тернопільщини був утруднений проїзд. Станом на ранок, 19 березня, дороги не розчистили ще до 66-ти населених пунктів.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Anonymous

    надаль і свобода дуже дорогі для тернополя!!!!
  • Anonymous

    Загугліть "Песня про откат". Багато чого стане зрозуміло
  • Anonymous

    Шановні! Щодо доріг у Тернополі, повідомляю наступне: 1. Їх занедбання і руйнування почалося за Богдана Левківа, за схемами заступників міського голови і керівників РБУ-2 та МШРБУ; 2. За часів "правління" Романа Заставного реалізація злочинних "схем" продовжувалася і розвивалася, а дороги руйнувалися; 3. За період "панування" пахана - податківця, шоу - мера Сергія Надала "схеми" набули ознак найвищої витонченості, а мережа доріг та тротуарів є практично повністю зруйнована. Не захищаючи останнього, слід усвідомити міру вини та відповідальності за стан доріг у Тернополі усіх трьох вищеназваних осіб. Отже, питання слід розглядати: "Як ми знищили місто Тернопіль!"

    Anonymous reply Anonymous

    як ...як...поступово ......знищили і страшно розуміти що далі ще гірше .... і хоча б щось , але робити потрібно .....бодай ЩОСЬ!!! Усі зневірились і ніхто не старається ... ні влада до людей - ні люди до влади!!!
  • Anonymous

    Тягнибок забирай своїх керівників з Тернополя,бо їх вже й так не виберуть а твій рейтинг з кожним днем падає

    Anonymous reply Anonymous

    о. вже і тягнибока приплели... хто наступний буде винен в тому, що випало більше снігу, ніж завжди?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up