Свято онлайн: "Останній дзвоник" у школах Тернополя (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Свято онлайн: "Останній дзвоник" у школах Тернополя (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Без звичних лінійок, дружніх обіймів, моря квітів і кульок. Цього року свято "Останнього дзвоника" в усій країні відбувається онлайн. Проте учні та вчителі тернопільських шкіл підготували зворушливі відео, аби свято таки відбулося, хоч і в незвичному форматі.

Школа №3

- Дорогі учні, батьки, учителі! Щиро вітаю вас зі святом Останнього дзвоника-2020!
І хоча останній дзвоник цьогоріч лунає онлайн, це не применшує відчуття свята, радості й зворушення водночас - вітає усіх учнів директор школи №3 Руслана Петрокушин. - Для більшості учнів цей день -це ще одна сходинка шкільного життя, ще одна власна маленька перемога, а для випускників - це дорога в доросле життя.
Щиро дякую учням, батькам і вчителям за те, що ми спільними зусиллями пройшли випробування із дистанційного навчання. Бажаю всім гарного літнього відпочинку, сил і натхнення для нових звершень. А випускникам - упевненості у власних силах, завзяття і здійснення всіх ваших планів і мрій! Хай щастить!

А це вітання від вчителів:

Відео дня

Школа №19

- Креативності нашій позаздріть. Нам вдалось обхитрити КОРОНУ. І усіх вас онлайн об'єднати, не порушивши межі й кордони, - кажуть учні школи №19.

Школа №4 

Це незвичайне свято останнього дзвоника дуже незвичайного навчального року! Жодні життєві обставини не стануть на заваді щирого бажання порадіти в останній день навчального року, поділитися спогадами,веселим сміхом і щирими посмішками. Цьогоріч свято останнього дзвоника проводиться класними керівниками у форматі онлайн-зустрічі, під час якої учні переглянуть вітальне відео від першокласників та випускників та отримають вихідний інструктаж з техніки безпеки, йдеться на сайті школи №4.

Вітання зі святом "Останнього дзвоника" можна побачити ТУТ

Школа №7 

Школа №20

Школа №16

Останній дзвоник 2020р. (на жаль, онлайн((( - пишуть на ФБ сторнці школи.

Школа №28 

Школа №5

 

Школа №6

- Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!

Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів, - написав напередодні свята директор школи Олександр Остапчук.

Як вам святкувати свято прощання зі школою онлайн? Додавайте фото шкільних моментів, які згадуватимете з теплотою. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Маховик правди

    Креативності нашій позаздріть. Нам вдалось обхитрити КОРОНУ. І усіх вас онлайн об'єднати, не порушивши межі й кордони, - кажуть учні школи №19
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/svyato-onlayn-ostanniy-dzvonik-u-shkolah-ternopolya-onovlyuetsya-11065449.html . Видів сьогодні їх креатив , а точніше порушення карантину . Випускні класи 19 школи з ленточками "випускник" сьогодні напевно у школі цілим класом святкували ,а потім цілим класом шниряли у Сільпо . І саме основне були без масок ,без рукавиць . Ось тепер хай розберуться  з цими порушниками карантину і тими хто їх пустив до школи . Вчителі там теж були особисто бачив . Тут ниють ,щоб випускні не відміняли ,і що всі  при потребі будуть у масках . Я сьогодні щось на жодному випускнику 19 школи не побачив маски . Їм ще повезло ,що патруля поліції не було ,а так би злупили б з кожного по 17000 грн.

  • Галина Сович

    Так , у мистецькій школі 21 ім.Герети
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробік 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up