Партнер рубрики Події

Тарас Циклиняк презентує нову книгу про Тернопіль

Тарас Циклиняк презентує нову книгу про Тернопіль

Презентація фотоальбому «Тернопіль, намальований світлом» відбудеться у неділю, 5 лютого.

На зустріч та презентацію фотоальбому «Тернопіль, намальований світлом» #СеріяКнигДитинствоТернополя том 12 запрошує відомий тернопільський краєзнавець, автор багатьох мистецьких проєктів Тарас Циклиняк. 

Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі.

Відео дня

— Друзі, колеги, знайомі, любі мої бізони. Маю унікальну можливість запросити Вас на зустріч та особисто презентувати свою останню книгу, чого не зміг зробити раніше. Підпишу книги усім, кому обіцяв, — йдеться у повідомленні. 

Зустріч відбудеться м. Тернопіль, вул. Руська, 31 другий пов. Центральна міська бібліотека

5 лютого, неділя, 13:00.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Тарас Циклиняк презентував нову книгу, де зібрані спогади про місто тернополянина, лікаря Романа Івашкевича.

Довідка

Тарас Циклиняк — тернопільський краєзнавець, понад 10 років досліджує довоєнний Тернопіль. Він є упорядником серії книг «Дитинство Тернополя». Раніше він зняв кілька документальних фільмів про життя у цьому місті та проводив екскурсі. А ще він – співавтор проєкту відновлення годинника на Катедральному соборі УГКЦ в Тернополі та член творчої групи проєкту «Бронзовий Тернопіль», де створюють бронзові мініатюри втрачених архітектурних споруд Тернополя.

ЗаразТарас служить в лавах 77-ї ОАеМБр ДШВ ЗСУ.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up