Тернопіль без води. Список колонок-качалок, де можна набрати

Тернопіль без води. Список колонок-качалок, де можна набрати

У період відсутності водопостачання через промивку водопровідних мереж 24 та 25 жовтня, тернополяни можуть скористатись колоками-качалками, що розташовані за адресами.

Вулиця Білецька, 19; Броварна,10; Бродівська, 6; Валова, 7; Грушевського, 9; За Рудкою, 39; Квітова, 17; Квітова, 12; Кульчицької, 9; Лозовецька, 4; Мостова, 13; Нечая, 29; Опільського, 12; Острозького, 45.

Нагадаємо, що без води залишились мешканці мікройонів “Пронятин”, “Кутківці”, “Дружба”, “Східний”, “БАМ”, “Аляска”, “Канада”, “Сонячний”, “Березовиця”, районів вулиць Глибока, Малишка, Дівоча, Польова, Сонячна, Новосонячна та довколишніх сіл Івачів Горішній, Івачів Долішній, Чистилів, Плотича, Гаї Шевченківські, Гаї Чумакові, Біла, Петриків, Байківці. 

Починаючи від ранку 25 жовтня, середа, в окремих точках розподільчої мережі цих мікрорайонів та сіл може з’явитися вода з підвищеним вмістом хлору, а отже – непридатна для вживання в питних цілях чи приготування їжі”, – наголошує в.о. начальника відділу водопровідно-каналізаційних мереж КП “Тернопільводоканал” Андрій Онищенко.

З пониженим тиском вода подаватиметься у помешкання жителів вулиць Оболоня, Бродівська, Лук’яновича, Стадникової, Чернівецька, Клінічна. З водою будуть мешканці Центральної частини міста, мікрорайонів “Новий світ” і “Старий парк”, вулиць Текстильна, Поліська (промислова зона), проспекту Злуки, 1-25 (непарний бік).

Відео дня

“У період відсутності води в мережі також буде здійснено комплекс робіт, які неможливо виконати за звичайних умов. Зокрема, це заміна пожежних гідрантів, заміна запірної арматури на вузлових місцях мережі, виконання робіт з підключення новозбудованих об’єктів, – зазначає Андрій Онищенко.

Цілком відновлять водопостачання Тернополя й довколишніх сіл вранці 26 жовтня.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Інна Смітюх

    а що за дати 25-26 жовтня. На дворі листопад
  • Алла Крепич

    а яка ймовірність, що там нормальна вода, і що вона взагалі є?? а то приїдеш в інший кінець міста з каністрами, а в колонці - іржаве болотце)
  • Петро

    Цілком відновлять водопостачання Тернополя й довколишніх сіл вранці 26 жовтня. Я так розумію води рік не буде?

    ghr reply Петро

    не рік, а всього 11 місяців, а взагалі, кілько тої зими
  • Діонісій

    важливо, що говорять запастись водою, люди приходять додому після роботи о 18-00 чи пізніше, треба набрати води, помитись, тощо. а з крану тече таке гімно, що його страшно в каналізацію змивати.  а за це платимо грошики ми, не можна хоч дати ввечері нормальну чисту воду ? а потім собі в ночі робіть що хочите. взагалі людей ні за що не ставите.

    ігор reply Діонісій

    Це і є промивання мережі - ми промиваємо через свої крани їм труби.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up