Партнер рубрики Події

Тернопіль: справа закриття школи-садочку не зрушилася

Тернопіль: справа закриття школи-садочку не зрушилася
Справа зі школою-садочком №1 досі не зрушилася з місця. 20 квітня туди приходив міський голова Сергій Надал, який зустрівся з батьками вихованців та керівництвом. Проте, переконані батьки, це не дало результату.

Нагадаємо школу-садочок планують перетворити на звичайний дитсадок, і уже з цієї осені новий перший клас не набиратимуть.
Втім, мер запевнив батьків, що зустрінеться з ними згодом, коли з’ясує ще деякі нюанси справи.
- Ми не задоволені результатами зустрічі, бо нічого так і не зрушилося з місця, - каже учасниця зустрічі, мама одного із вихованців Наталя Кушнір. - Поки що результату нуль. Ми очікували підтримки від міського голови та не отримали її. Під час дискусії з нами мер оперував неправильними статистичними даними. Ми вказали на це, і Надал сказав що дасть розпорядження уточнити ці цифри. І коли уже матимуть точні, конкретні дані ще раз зустрінеться з нами. Надіємося тоді справа зрушиться з місця.
До слова, батьки протестують проти закриття школи-садочку, оскільки вклали свої гроші у ремонт навчального закладу з розрахунку, що там навчатимуться їхні молодші діти.
До слова, батьки разом з дітьми вийшли під стіни міської ради 18 квітня. Схожа ситуація і у шкорі-садочку № 17. В управлінні освіти пояснюють, що змушені не набирати у навчальні заклади школярів, оскільки у зв’язку з ростом народжуваності у Тернополі бракує дитячих садків.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    а де багатообіцяючі Лили Креаторбуди-нехай будують.Тоді всім буд е добре і вашим і нашим.а забрати готове-для цього багато розуму не потрібно...
  • Anonymous

    І ті дітки потім підуть до нормальної школи, а все, що робилось для благоустрою садка, залишиться для інших діток ЧУЖИХ
  • Anonymous

    шановні тернополяни, давайте не будемо діяти за принципом: моя хата зкраю, я нічо не знаю, тоді ми РАЗОМ зможемо чогось досягти, а поки сидітимемо кожен в своїй "конурі", доти нас УКРАЇНЦІВ давитимуть зверху як тараканів! ті самі діти, яким сьогодні 2-3, через кілька років теж будуть дошкільнятами, і що ви скажете тоді?
  • Anonymous

    Цікаві такі батьки.А якщо я вкладала свої гроші ,і немаленькі,у садочрк і школи,де були чи є мої діти,то потім мені треба піти і відламати кусок того садка,бо діти туди вже не ходять?Ми всі в ремонти вкладаємся,але це не означає,що ми будемо володіти навчальним закладом
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up