Партнер рубрики Події

Тернопіль: Воду привозять у танкерах

Тернопіль: Воду привозять у танкерах
- Воду “Долина” набирають на газовій заправці під Байківцями. А кажуть, що з Чернівців везуть! - із такими словами звернувся у редакцію тернополянин, який назвався Володимиром.

Чоловік розповідає, що поруч має дачу, і бачить, як на газову заправку заїжджають порожні автомобілі. А виїжджають уже з водою.


- У тій місцевості вода підходить близько до поверхні. Три метри прокопати — і докопаєшся до води, - каже Володимир. - А цю заправку вони обнесли височезним бляшаним парканом, щоб ніхто нічого не бачив.
Кореспондент виїхав у Байківці, аби перевірити слова тернополянина. Колишня газова заправка і справді обнесена парканом. Однак, якщо піднятися трохи вище, можна побачити, що відбувається на подвір’ї.
Там припарковані дві вантажівки, які розвозять воду містом. Також стоять ще декілька автомобілів. Вантажівка “Долини” під’їжджає до синього ангару кузовом уперед. Якийсь час там стоїть, а потім виїжджає за паркан. На обгороджену територію не ввійти — вона під охороною.


Втім, як пояснив директор підприємства “Супутник”, яке здійснює забір та доставку води “Долина плюс” Георгій Пилипчанський, під Байківцями діє база на якій підприємство зберігає автомобілі.

Відео дня
>
- Воду ми веземо із села Товтри, що на Чернівеччині, водовозами-танкерами, - каже пан Пилипчанський. - А уже на цій станції, де колись була газова заправка, воду вантажать у менші автомобілі, які розвозять її містом. Нам потрібен такий майданчик за містом, аби великі вантажні автомобілі могли розвернутися, не створюючи перешкод для руху іншого транспорту.


Окрім того, як каже директор, на ємностях із пластмаси, у яких воду привозять у місто, стоїть пломба. Тож іншу воду туди долити неможливо.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    Вода хороша вся моя сім"я п'є її уже 4 роки і коли їх ня тереторія була в Березовиці і зараз коли в Байківцях якість незмінюється а це саме головне , а слухи ходять різні навіть деколи з фантастичним змістом , Тернопільська СЕС веде контроль тільки одної води нарозлив Долини так що якщо до нас приїхала машина значить ми можем її пити.
  • Anonymous

    Живу в с.Байківці але такої дачі поруч з долиною незамічаю))) . Микулинецька , Зарваницька ,Вишнівецька можливо це просто наклеп конкурентів ???
  • Anonymous

    та вода на початку була добра, а недавно купив то таке враження, що в неї фарбу добавили так хімією смерділа
  • Anonymous

    Цікаво, а чому люди вважають що вода із села Товтри краща від тієї що у Байківцях?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up