Партнер рубрики Події

Тернопіль: Забудову біля “Братіслави” не демонтували

Тернопіль: Забудову біля “Братіслави” не демонтували
Паркан біля Братіслави не знесли. Не було о десятій ранку біля закладу ані бульдозерів, ані міліції, ані власників ділянки. Лише згодом прийшли кілька людей, які підтвердили що вони є судовими виконавцями, однак від будь яких коментарів відмовилися.

- Спочатку судовиконавці казали, що згідно рішення суду незаконно збудований на моїй ділянці мур знесуть 26 липня о десяті ранку, - розповідає власник ділянки Руслан Ліштаба. - Однак у переддень подзвонили і сказали, що зносити нічого не будуть, бо адвокат забудовників надав їм документ, згідно якого наче вступило в силу рішення суду, який визнав те будівництво законним.


Чоловік каже, що послухавши судовикорнавців відповідно не прийшов на ділянку вранці. Він здивований, чому судовиконавці приходили туди, заповнювали якісь документи без його участі.


- Я уже подав скарги на судовиконавчу службу, - каже пан Ліштаба. - У адміністрацію президента, у генпрокуратуру. Навіть не знаю як справа піде далі...

Відео дня
>
Нагадаємо, з рішеннями судів на руках та в присутності судовиконавців тернополяни намагаються демонтувати парковку, муровану огорожу та альтанки біля ресторану. Їх, як стверджують люди, всупереч закону на міській землі облаштував власник "Братіслави", депутат міської ради від "Свободи" та голова комісії з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі Михайло Гладкий. Другої спроби демонтажу уже й не було.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Anonymous

    га га га))))))) депутат від свобои не хоче демонтувати незаконну забудову))))))))))
  • Anonymous

    Прикро але в партыю Удар на мысцевому рывны проскочиили не ты люди яких чекав народ.Перший то мылыц.злодый нахаба ы хабарник Максимов.Зараз он скрызь пыариться щось там говорить про ПОРЯДОК І ЗАКОН.Боже вчорити на посаді мінімкм 4-5 кр.злочинів і бтихенько відсидіти в відстійнику пару років.А зараз вперед до влади бо все йому мало.Надії на Удар НЕМАЄ.Пока скоти лізуть.

    Anonymous reply Anonymous

    Прийди на центральний офіс чи в громадську приймальню і скажи Максимову це в очі, як на мене то його помилкою був тільки Кав'юк!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    для чого казати йому в очі ??? поясни дібіл мешко! мент був себе показав хто він є на посаді тепер виріший далі до корита влізти шо тут казати ?? нема гірше чим мент при владі

    Anonymous reply Anonymous

    Прийди в очі скажи, страшно?

    Anonymous reply Anonymous

    Мінтьонок,він і в Африці мінтьонок..))
  • Anonymous

    гнати то свободівське чмо з тернополя!!! цей бандюк гладкий вже й парк шевченка захоплює... скоро доступ до нього буде лише побратимам галімим...
  • Anonymous

    Треба, щоб Ліштаба запросив програму "Гроші"! Тоді вся Тернопільщина буде знати хто є хто.

    Anonymous reply Anonymous

    Програму "Гроші" в Тернопіль
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up