Партнер рубрики Події

Тернопільським учням вручили сертифікати на отримання іменних стипендій

Тернопільським учням вручили сертифікати на отримання іменних стипендій

50 учням призначено іменні стипендії, ще 49 школярів отримали стипендії міського голови у номінації «Кращий учень закладу освіти».

11 жовтня у Тернополі вручили сертифікати школярам, які отримуватимуть іменні стипендії Тернопільської міської ради у 2023-204 році в галузях наук та стипендії міського голови у номінації «Кращий учень/учениця закладу освіти».

50 учням призначено іменні стипендії, ще 49 школярів отримали стипендії міського голови у номінації «Кращий учень закладу освіти».

«Щиро вітаю найкращих учнів та учениць. Нашу надію. Майбутнє Тернополя та України. Дякую за ваші здобутки, вдячний вашим батькам, сім’ям за такий якісний приклад, який кожен з вас наслідує.., — зазначає міський голова Сергій Надал. — Ви — справжні лідери громадської думки, які формують тренд нашого міста. Амбітні освічені молоді люди, які після нашої перемоги створять українські високотехнологічні бренди типу. І ми робимо все можливе, щоб ви творили їх у рідному Тернополі. Наша рідна молодь є рушійною силою змін. Надаючи підтримку сьогодні, ми інвестуємо в майбутнє України. Продовжуйте працювати над собою. Обов’язково мрійте та втілюйте свої мрії в життя».

Відео дня

Більше фото з нагородження можна переглянути на сайті міської ради у розділі «Галерея». 

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що цього збільшили суму іменної стипендії в галузі освіти для обдарованих дітей з 300 грн до 600 грн, яку кращі школярі отримуватимуть щомісячно впродовж навчального року.

Довідка
28 липня на сесії Тернопільської міської ради затверджено список учнів, які впродовж 2023-2024 навчального року отримуватимуть іменні стипендії.

 

Читайте також:

Чим годують дітей у школах Тернополя та скільки коштують страви: «20 хвилин» перевірили

Мають проектори та зони відпочинку: ми побували в трьох шкільних укриттях Тернополя

У Тернополі поменшало школярів і шкіл, більше стало інклюзивних класів

 ДПА в 2024 році в Україні не складатимуть. Але є особливість

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Василина

    Доброго дня, з державного бюджету кошти виділяють на обдарованих дітей.
  • Oleg Zelinger

    Хто може мені старому не нормальному  пояснити , що означає стипендія від міського голови ? Це що міський , або будь який інший чиновник видає з своєї зарплати певну суму на стипендії ?

keyboard_arrow_up