Партнер рубрики Події

Тернопільський міськвідділ міліції втратив начальника

Тернопільський міськвідділ міліції втратив начальника
Андрія Матрифайла, який керував міським відділом міліції, звільнив із посади міністр внутрішніх справ. Тимчасово його обов'язки виконує керівник одного з відділів обласної міліції Руслан Балик.

Чому колишнього очільника зняли з посади, правоохоронці не кажуть. Так само, як і не повідомляють, яке його майбутнє в міліції. Журналісти про кадрові перестановки дізналися з конфіденційних джерел. Офіційно цієї інформації правоохоронці не “світили”.
- Наказ про звільнення з посади начальника міського відділу міліції прийшов 2 квітня, - повідомив телефоном чоловік, який назвався Андрієм. - Чув, що і в міністерства, і в нинішнього керівництва обласної міліції є намір змінити всіх керівників міських та районних управлінь, а також основних заступників. Версії різні. Одні кажуть, що порядок навести хочуть, а інші - що ставлять людей, з якими можна буде злагоджено працювати. А от для кого - для себе чи людей — не знаю.
Утім, звільнення з посади не означає звільнення зі служби у правоохоронних органах. Наразі колишній кеівник міськвідділу - у “підвішеному” стані. Проте швидше всього, правоохоронця чекає пенсія. В міліції повідомили, що про звільнення пан Матрифайло попросив сам, а міністерство лише виконали його прохання.
- Тимчасово виконуючим обов'язки начальника міського відділу міліції призначили Руслана Балика, який раніше очолював відділ дільничних інспекторів обласного управління міліції, - повідомили в відділі зв'язків з громадськістю обласної міліції. - Призначили його наказом керівника обласного управління міліції Віктора Сака. Колишнього ж керівника міського відділу міліції звільнили міністерським наказом.
Про причину звільнення з посади хотіли запитати і в самого екс-керівника міськвідділу Андрія Матрифайла. Проте зв'язатися з ним не вдалось — номер його мобільного у день виходу газети був поза зоною.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (73)
  • Anonymous

    По великому рахунку Войнарский гнида з великої букви
  • Anonymous

    ПаРнИшКа молодець. І Андрій молодець
  • Anonymous

    і що я був правий..=)))) НАЧАЛЬНИК ДАІ
  • Anonymous

    Влодко Войнарський позбирає по 200 гриваків за заліки і потім водить свою Зоряну по кабаках яка вона їх обригує а він прибирає.

    Anonymous reply Anonymous

    А цей дегенерат по життю. Унтер пришебєєв
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up