Партнер рубрики Події

Тернополянам-учасникам АТО дали землю

Для наших учасників АТО в Тернополі виділили додатково 287 земельних ділянок.

Відповідне рішення прийняли на сесії міської ради 26 листопада.

Нагадаємо, раніше депутати міськради виділяли для цієї категорії осіб майже 200 ділянок. Але, як виявилось, бажаючих отримати ділянки є набагато більше. В міську раду вже подали звернення про землю понад 300 учасників АТО.

- Тому на 53-й сесії депутати прийняли рішення про виділення ще одного земельного масиву для учасників АТО, де буде змога виділити додатково 287 ділянок для бійців та їх сімей, - розповідає Сергій Надал.

Відео дня

Редакція обов’язково з'ясує, чи справжні бійці - учасники АТО отримали землю в Тернополі. Стежте за нашими публікаціями. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Галушкина Галина

    ...)))))та все менты что в патрули ездили на вторую линию обороны))????хотелось бы увидеть поименный список..и кто где воевал)))??

    Анонім reply Галушкина Галина

    Тут головне, що громада на чолі з Наджалом визнає заслуги цих людей!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини Від читача 09:57 Ефективна співпраця на допомогу людям 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up