Тернополяни лаються, водії готівку беруть! Тестуємо, як працює транспорт по-новому (НАЖИВО)

Тернополяни лаються, водії готівку беруть! Тестуємо, як працює транспорт по-новому (НАЖИВО)
  • З 1 жовтня у тернопільському транспорті почав діяти ряд змін. Безготівкова оплата, купівля проїзних, дія єдиного електронного квитка... Здається, всі забули про те, що вартість проїзду зросла.
  • Те, що наші журналісти побачили зранку 1 жовтня, нікуди не годиться. Як ми переконалися, зміни запровадили, а організувати нормальну підготовку так і не змогли! 

Тернополяни, які поспішали на роботу, так і не змогли купити разових проїзних, вони платили готівкою (хто не мав банківської картки з чипом) і лаялися просто на камеру. 

Наші журналісти із самого ранку перевірили на собі всі обіцяні нововведення. 

На нашому стрімі ви можете глянути лиш на частинку того, що ми побачили. Більше про той весь хаос, який відбувається у транспорті міста, вже зовсім згодом. Ми готуємо для вас правдивий та об'єктивний огляд. Повірте, це буде надзвичайно цікаво та пізнавально!

Відео дня

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (46)
  • Natalia Natalia

    Це якийсь жах !!! Якщо людина (напр.похилого віку) приїжджає в Тернопіль, не знаючи міста і потрібно доїхати в будь яку точку.... Це якийсь дурдом,,,, нехай ці що ввели ці зміни попробували їздити маршрутками --- а то звикли до розкошів - автомобілів  і не задумуються про народ.... Основне що ввели зміни  не обдумуючи  перевіривши їх.
  • українець українець

    дебільна зелена діджиталізація. Дострибаєтеся, що не зможете без робота знайти дорогу до туалету
  • Igor Rekys

    І добре що беруть. Для запровадження таких змін це має бути не один тиждень а хочаб місяць. Спочатку потрібно встановити на кожній зупинці білетомати що коже зміг купити білет.
  • Світлана Щербій

    Повна дурня для чого це потрібно

    українець українець reply Світлана Щербій

    аби посадити усіх на гейтсівсько-соросівський гачок тотального контролю через комп'ютеризацію та вакцинація. дегенеративні сша скрізь сують свій поганий ніс. Довели Україну до краю бідності та маразму своїм "прогресивними реформами"

keyboard_arrow_up