Партнер рубрики Події

"Шанхай" із Шептицького до 6 травня перенесуть на критий ринок

"Шанхай" із Шептицького до 6 травня перенесуть на критий ринок
Продуктові точки із проїжджої частини та тротуару на вулиці Шептицького потрібно перенести в критий ринок. Про це на засіданні виконкому 22 квітня заявив начальник Тернопільського міськвідділу УМВСУ в Тернопільській області Петро Гукалюк. Посадовці кажуть, що зроблять це уже до 6 травня.

 - Оскільки проводилася реконструкція ринку, то дозвіл на торгівлю на Шептицького ми продовжили, - каже пан Гукалюк. - Але роботи із будівництва нового приміщення вже завершилися, там залишилося лише впорядкувати територію навколо. Тож дію дозволу торгівлі на дорозі пора припинити.

Окрім того, від початку року вже четверо травмованих внаслідок ДТП саме в районі ринку. Минулого року таких випадків було шість, розповів пан Гукалюк.

 - Останній випадок із дитиною, яку збили біля ринку тиждень тому, дуже показовий, - продовжує розповідати пан Гукалюк. - Щоб не створювати нових прецедентів, питання із торговими рядами на Шептицького треба вирішиити якнайшвидше.

Відео дня

Якщо приміщення ринку і справді вже дозволяє розмістити там торгівельні ряди, то вже за два тижні їх планують туди пенести, тобто до 6 травня. Таке розпорядження дав міський голова Сергій Надал на виконкомі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    чия то власність той новий ринок чи людей насильно заганяють як худобу
  • Рома Михайлишин

    там дійсно бардак. але - спочатку перенесуть і з часом на старому місці тоже почнуть торгувати..тобто буде "як завжди".
  • Олена Степанова

    Чудово, мер не тільки землю дерибанить, а щей використовуючи свої владні повноваження будує бізнес "ВІП-МАРКЕТУ".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up