Партнер рубрики Події

У Чорткові підняли тариф на воду

У Чорткові підняли тариф на воду

Із 1 травня у Чорткові будуть діяти нові тарифи на холодну воду.

17 квітня на засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради вирішили питання про зміну тарифів на послуги водопостачання і водовідведення.

Про це повідомили в Чортківській міській раді.

— Скоригували тариф на послуги з водопостачання та водовідведення для абонентів «Чортківського водоканалу», — йдеться у повідомленні міської ради. — Із 1 травня водопостачання вартуватиме 42,25 грн за 1 м3, водовідведення – 25,77; разом – 68,02 грн.

Відео дня

У міській раді Чорткова зазначають, що водоканал змушений був підняти тариф через ріст вартості електроенергії та ріст мінімальної заробітної плати.

Упродовж останніх місяців міська рада публікувала серію матеріалів, пояснюючи причини необхідності коригування тарифу. Також напередодні відбулись громадські слухання на цю тему.

Нагадаємо, нинішній тариф на водопостачання у Тернополі — 17,58 грн за кубометр, а на водовідведення — 19,116 грн за кубометр. Загалом 36,696 грн за метр кубічний. Ці дані можна побачити на цьогорічних рахунках за воду. Також раніше «20 хвилин» повідомляли, що у Тернополі планували зростання тарифів на воду.

 

Читайте також:

Куб води у Тернополі подорожчає аж на 10 грн. Чи справді у нас тече «золота вода», дорожча, ніж у сусідів?

 Чи можна набрати безкоштовну питну воду у бюветах Тернополя: ми перевірили

Тариф на воду у липні не зросте: комісія у справах комунальних послуг скасувала рішення

У Тернополі планують зростання тарифів на воду

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Teren Teren

    Пані Діана Олійник. а що, так тяжко до тями прийти? Які 36,696 грн за 1 м.куб в Тернополі?! А загальнобудинковий лічильник? А аварійне обслуговування? А абонентське обслуговування, що взагалі невідомо за що?!

    Куб води в Тернополі, який людина реально бере зі свого крана коливається, в залежності від моделі нового смартфона для начальника, від 60 грн за куб до всіх 100 і більше! Для прикладу, за березень в платіжці:

    квартирний лічильник - 3 м.куб

    До оплати - 177,89

    Ну то скільки мені той куб обходиться?! А в людей буває і в два рази більше!

    Та не пишіть ви такої херні про ті 36, ну не зліть ви людей вже до краю!

keyboard_arrow_up