У Чорткові стартувала акція «Відсортуй сміття та допоможи ЗСУ!»

У Чорткові стартувала акція «Відсортуй сміття та допоможи ЗСУ!»

У громаді вирішили почати рік із корисних змін.

Від 2 січня у Чортківській громаді стартує акція «Відсортуй сміття та допоможи ЗСУ». Про це повідомляє Чортківська міська рада.

— Звертаємось до дошкільнят та школярів Чортківської громади! — йдеться у повідомленні. — Наші юні герої, ми пам’ятаємо допомогу кожного із вас. Хтось продавав яблука, хтось кошенят, хтось збирав гроші, встановивши блокпост, а хтось заощаджував на новий гаджет. Але у результаті всі гроші ви віддали на допомогу ЗСУ.

Потрібні папір, картон та пластик

У період канікул у дітей є можливість знову допомогти нашому війську своєю активною участю. Умови акції дуже прості – потрібно збирати папір, картон та пластик, і приносити його до своїх освітніх закладів. У результаті покращать екологічний стан громади, продадуть все зібране, а отримані кошти передуть Збройним Силам України.

Відео дня

Освітній заклад, який продемонструє найкращий результат – отримає грошову винагороду та розпоряджатиметься нею на власний розсуд.

Окрім того, долучитися до акції та спробувати сортувати сміття може кожен мешканець Чортківської громади.

— Просто принесіть відсортоване сміття у найближчий навчальний заклад, — зазначають у міській раді.

Що пишуть у соцмережах

Mykhaylo Malyy коментує: Люди пластик викидають у спеціальні контейнери А де контейнери для паперу, скла, металу, а так виходить що це все треба нести до вас в кабінет.

Ярослав Моздір коментує: Mykhaylo Malyy І це ще не все. Спочатку треба зібрати і відсортувати, принести все до НЗ. Потім це сміття оцінять, віддадуть на переробку і отримані кошти віддадуть на ЗСУ. Браво. А після цього НЗ отримає грошову винагороду за сумлінну працю своїх підопічних.

Читайте також

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олег Кушнір

    Давно пора, там того непотрібу ще є досить і не тільки сміття????
  • Степан Яловега

    .не смішіть  людей.....з  Чортківського  району  десятки  тисяч  працюють  за  кордоном  і  не  платять  податки  в  бюджет  України..каждий  хаборгував  від 10 000  долларів  до  50 000  долларів  це  мільярди  гривень....а  ви  сміття...тьфу

keyboard_arrow_up