Партнер рубрики Події

У Парку Нацвідродження люди знесли огорожу. Фото, відео (оновлено)

У Парку Нацвідродження люди знесли огорожу. Фото, відео (оновлено)
  • Активісти знесли огорожу навколо будови "Вуличної академії".
  • Люди організували цілодобове чергування на об'єкті.

На віче зібралося понад сто чоловік, люди знесли частину огорожі і пройшли на місце забудови. Охорона не перешкоджає. На місці забудови також є правоохоронці.

Як повідомляє наш кореспондент, люди планують винести будматеріали за територію, зробити з них барикаду і влаштувати чергування на об'єкті.

Відео дня

Активісти палять інформаційну таблицю про будівництво "Вуличної академії".

Люди скидають будівельні матеріали в котлован.

Нагадаємо, щоб привернути увагу громадськості активісти влаштовували акцію на Театральному майдані, кілька разів збиралися на об'єкті, приходили на сесію міської ради і мали інциденти з охороною парку, у тому числі, сьогодні. Після останньої сесії Тернопільської міської ради будівництво в парку повинні були призупинити до рішення суду, однак роботи продовжували. Це і стало поштовхом до рішучих дій активістів.

Фото, відео Андрія Кіра

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Григорий Логинский

    Тернопіль  перетворюють на велике  село з  ділянками під забудову))))
  • Володя

    Тільки що йшов через парк, так там знову загороджують парканом цю ділянку, під наглядом поліції.
  • Yura Yura

    Це все добре а чому школу мистецтв забирають ніхто не помагає...де ті корпуси автомайдани.

    Cоломія reply Yura Yura

    А чому ніхто не допомагає? Скажу -  а батьки із школи  підтримували раніше акції проти незаконної забудови міста? Думаю, що ні. Їм було пофігу, або зайняті, або ще щось. А тепер, виявляється, активісти (це не робота із зарплатою, а трата власного вільного часу і власних грошей на судові позови, на дорогу, на заправку авто, на ліки) мають ще їхню проблему вирішувати? Хай борються батьки, активісти підтягнуться, але вони не зобов'язані вирішувати всі проблеми міста. Батьки і викладачі мають насамперед боротись!  Бо в нас чомусь так виходить, як тільки виникає проблема, і вона серйозна для всього міста, купка одних і тих же людей намагається достукатись до інших жителів міста, а інші жителі міста дивляться на всі ці акції як на цирк, бо їм до того нема діла, і обзивають, і насміхаються.  А як півень в сраку клюне,  то  вже здивовані, а чому ніхто не допомагає їм вирішувати свою проблему.
  • Serhii Ryzhenko

    то тільки початок
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up