У патрульній поліції Тернополя ще є вакансії. Набір триватиме до 9 жовтня

У патрульній поліції Тернополя ще є вакансії. Набір триватиме до 9 жовтня
  • Четвертий набір у патрульну поліцію розпочали вчора, 10 вересня. Триватиме він до 9 жовтня.
  • Запрошують громадян України від 20 до 35 років на посади поліцейських та інспекторів роти. Заробітна плата - від 8 тис грн.
  • Заявку можна подати на сайті департаменту патрульної поліції в розділі "Набір".

- Зараз у нас є кадровий голод. Тобто, працівники переводяться у інші структури, - начальник управління патрульної поліції Тернополя Михайло Білецький. - В патрульній поліції все розпочинається, люди набираються досвіду і роблять кар'єру. З 10-ого вересня у нас стартував четвертий набір у патрульну поліцію. Тому з радістю вітатиму усіх нових патрульних, які прийдуть до нас.  

Перший набір у лави патрульної поліції розпочали 12 червня і тривав він до 14 липня. За цей період було 529 кандидатів, з яких успішно пройшли 71. З них на службу уже прийняли 58 працівників, які проходять навчання у Рівному. Навчання триватиме 4 місяці. 

Під час другого набору 75 кандидатів успішно склали тести на знання законодавства та логічне мислення. Зараз вони проходять наступний етап - військово-лікарську комісію. Після цього буде фізпідготовка та співбесіда. 

Відео дня

На третій набір зареєстровано 90 кандидатів, які надалі поетапно проходитимуть відбіркові тури.

- І, як уже сказав керівник, з 10-ого вересня ми розпочали четвертий набір, - каже начальник сектору кадрового забезпечення Петро Гаврих. - Триватиме він до 9 жовтня. Зараз почався навчальний рік і ми запрошуємо усіх п'ятикурсників, магістрів приходити на службу в патрульну поліцію. 

Щодо вимог до кандидатів, то на службу у патрульну поліцію можуть йти лише громадяни України віком від 20 до 35 років, без судимостей та з бажанням служити. Зараз є 302 посади, з яких 41 - вільна. До слова, на початку створення патрульної поліції у Тернополі було 268 вакансій. 

- Набір розпочинається з заявки, яку потрібно подати на сайті департаменту патрульної поліції в розділі "Набір", - пояснює пан Гаврих. - Наступний етап - тестування на загальні навички та знання законодавства. В тестуванні два блоки по шістдесят питань.

Мінімальний прохідний бал - 25. Наступний етап - медобстеження, на яке направляють усіх кандидатів, які успішно здали тестування. Після цього етап фізичної підготовки, в яку входить біг на 100 метрів, кілометр і комплексна силова вправа. Потім співбесіда з психологами і після неї співбесіда, яку проводить приймальна комісія. В неї входить два представники з Нацполіції та три представники від громадських організацій. 

- Хочу зазначити, що у нас йде етап формування - ще будуть тактичні групи, які забезпечуватимуть охорону громадського порядку під час масових заходів, - додає пан Білецький. - Та дорожньо-патрульна поліція, яка відповідатиме за траси міжнародного значення по області. Також ми відпрацьовуватиме райони та віддалені села.

За більш детальною інформацію майбутні кандидати можуть особисто звернутися в УПП на вулиці Котляревського, 24, або звернувшись за телефоном «гарячої лінії» (044-390-65-00).

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Люся Інокентіївна

    Ще б до них по-людськи відносились
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up