Партнер рубрики Події

У Тернопіль туристів заманюють пивними фестивалями

У Тернопіль туристів заманюють пивними фестивалями

У Тернополі невдовзі проведуть два  пивні фестивалі – один у парку Шевченка, інший – на  Козацькому острівку в «Топільче». «Добро» на проведення цих фестивалів дав виконком сьогодні, 10 травня.


Відповідні проекти рішень на засідання виконкому виніс начальник управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів міськради Богдан Ясеновський.
 
- На розгляд виноситься проект рішення про проведення фестивалю. Цей проект підготовлено з метою створення сприятливих умов для організації святкової торгівлі  під час проведення Днів Європи у місті Тернополі та забезпечення належного обслуговування  населення, - повідомив він. - Даний проект рішення підписаний усіма службами, зауважень не було.  

Згадуваний захід, за словами пана Ясеновського,  проводитимуть 19-21 травня у парку Шевченка. Його організатор – обласна організація «Перша леді».  Її, у свою чергу, зобов’язали під час засідання виконкому узгодити усі питання про прибирання парку, подбати про туалети, безпеку та під час самого заходу відповідно промаркувати палатку оргкомітету, аби у разі виникнення будь-яких питань, відразу всі знали, куди звертатись. 

- Подібні заходи проходять в Європі дуже часто, я сам був учасником, - розповів на виконкомі керівник організації «Перша леді» Володимир Заверуха. -  Ми ж більше акцентуємо увагу на Днях Європи, тому що ми будемо презентувати культуру, домовились з поляками, німцями. Будемо  через даний фестиваль популяризувати європейські цінності, будемо влаштовувати європейське містечко. Є  вже попередня домовленість з великими броварнями «Оболонь», «Микулинецьке», «Опілля»  та ін.

Інший  пивний фестивалю проведуть у Тернополі уже цього тижня – 13 – 14 травня  на Козацькому острівку у парку «Топільче». Організатор – КП «Туристично-інформаційний центр».

- Даний проект рішення підготовлений з урахуванням звернення КП «Туристично-інформаційний центр» міста Тернопіль з метою ознайомлення і залучення містян та гостей до культури приготування та споживання крафтового пива, - зачитав проект пан Ясеновський. – Також, для підтримки та розвитку культури споживання достойної їжі та напоїв, формування позитивного туристичного іміджу міста. 

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up