Партнер рубрики Події

У тернопільських школярів 15 березня вихідний

У тернопільських школярів 15 березня вихідний
У зв’язку з прогнозованими аномальними опадами 15 березня у школах Тернополя призупинять навчання.

Відповідний наказ управління освіти і науки міськради доведено до директорів загальноосвітніх навчальних закладів. Садочки працюватимуть у звичному режимі. Комунальні служби міста гоготові до стихії та працюють в посиленому режимі. Підготовлена уся наявна снігоочисна техніка.

Тернопільська міська рада просить власників транспортних заходів без нагальної потреби не виїжджати на автошляхи. Тернополян застерігаємо бути уважними та обережними!

Нагадаємо, за прогнозом гідрометцентру ввечері 14 березня та впродовж доби 15 березня аномальний циклон, який останніми днями паралізував усю Європу зумовить на Тернопільщині сильні опади у вигляді мокрого снігу з переходом в сніг, місцями дуже сильні снігопади. Налипання мокрого снігу на ЛЕП та зв’язку, подекуди ожеледь. Вітер північно-східний 17 – 22 м/с, місцями 25 м/с, хуртовини. На дорогах ожеледиця, снігові замети.

16 березня очікується поступове припинення опадів, зниження температури повітря, повідомили "20 хвилин" у прес-службі Тернопільської міськради.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    На один день можна відмінити навчання нічого не станеться .Зараз така перенасичена навчальна програма в школах , що можна рахувати один навчальний рік за два .
  • Anonymous

    Канікули будуть на 1 день коротшими
  • Anonymous

    У школу - не можна, а в дитячий садок - будь ласка. Дивна логіка...

    Anonymous reply Anonymous

    Логіка проста. В садочок дітей відводять і забирають батьки, тож вони можуть контролювати ситуацію і в крайньому випадку залишитися з дитиною вдома, а в школу діти переважно йдуть і приходять самі. Школярі можуть нехтувати правилами особистою безпеки і проходити надто близько до дерев чи будинків.

    Anonymous reply Anonymous

    мыська рада зриваэ навчальний процес.нею повинна зайнятися мыська прокуратура.який циклон!?ви що пяны всы там!?????

    Anonymous reply Anonymous

    дивлячись на вашу грамотність, дійсно здається, що хтось пяненький)))) яка прокуратура??????????? який зрив навчального процесу????? якщо дійсно буде те, що передають, то жодна нормальна, адекватна мама і без розпорядження дитину в школу не пустила б........

    Anonymous reply Anonymous

    ну так а я про що ганю!!!якщо дійсно буде те, що передають, то жодна нормальна, адекватна мама і без розпорядження дитину в школу не пустила б........-цілком вірно як ти пишеш.а якщо не буде ніяких циклонів то хто відповість за зірвані уроки!???

    Anonymous reply Anonymous

    Ти чимось нагадуєш щирого українця...небуду обясняти тобі бо і так не поймеш...

    Anonymous reply Anonymous

    дивний ми народ, нам і так зле і так не добре

    Anonymous reply Anonymous

    Циклон йде з Європи, вітер північно-східний. Нічого не розумію, проясніть ситуацію.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up