Партнер рубрики Події

У Тернополі 22-річний призовник вистрибнув з 5-го поверху військкомату

У Тернополі 22-річний призовник вистрибнув з 5-го поверху військкомату

7 червня о 1.11 бригада швидкої виїжджала на вул.Тролейбусну, до військкомату, де рятувала 22-річного пацієнта.

Зі слів генерального директора Центру ЕМД Тернопільщини Михайла Джуса, призовник вистрибнув з 5-го поверху цього закладу. Причини такого вчинку з’ясовують працівники поліції. Із політравмою, вибитими зубами нижньої щелепи, закритим переломом правої гомілки потерпілого, після оперативно наданої медичної допомоги, шпиталізовано у лікарню швидкої допомоги.

Читайте також: Весняний призов 2021: які плани у червні на призовників? Розповідаємо про права та обов’язки юнаків
 

За 7 червня медики швидкої по Тернопільській області обслужили 293 виклики до пацієнтів, здійснили 112 госпіталізацій; з них по Тернополю обслужено 143 виклики швидкої допомоги, госпіталізовано 48 пацієнтів. За 7 червня у службі швидкої допомоги Тернопільщини зафіксовано 6 викликів до хворих з уже підтвердженим діагнозом ковід , госпіталізовано 4 ковідних пацієнти. З підозрою на ковід за 7 червня у службу швидкої допомоги звернулося ще 8 пацієнтів, 4 госпіталізовано.

Відео дня

За останню добу поменшало викликів до ковідних пацієнтів. Найбільше, як завжди, було виїздів до хронічних хворих та на різні критичні стани. Також побільшало викликів на побутові травмування, ДТП, побиття та різні нещасні випадки.

Читайте також: У Тернополі призовник випав з п’ятого поверху військкомату

Хлопець, який випав з п'ятого поверху військкомату, досі лікується

Двоє хлопців випали з 5-го поверху військкомату. Обидві справи закрили
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (63)
  • Галина Синишин

    Але призовників не беруть в АТО
  • Марія Белей

    Ще будите довго це виставляти , сам хотів тай вистрибнув!!
  • Александр Буров

    Высокий престиж в армии , до самоубийства .
  • Володя Стрижибовт

    За таке в психушку,поставити на облік пожиттєво,щоб знав і все буде порядок, так всіх треба, щоб йшли служити,а не пили по барах і дискотеках
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up