У Тернополі декілька будинків будуть без води (АДРЕСИ)

У Тернополі декілька будинків будуть без води (АДРЕСИ)

Через планові роботи на водопровідних мережах декілька будинків у Тернополі залишуться без води.
 

25 січня на одній із вулиць Тернополя буде відсутнє водопостачання у зв’язку із проведенням аварійно - ремонтних робіт.

Отже,  25 січня з 09:00 до 12:00 год. буде відсутнє водопостачання у Тернополі на вул. Петриківській, 16, 21, 23.

А 3 лютого з 9 до 21 години буде припинено водопостачання за адресами: вул. Київська, 9, 11, 11А, вул. 15 Квітня, 37, 39, вул. Симоненка, 6 у зв'язку з переключеням нової мережі на вулицях 15 Квітня-Об'їзній.

Відео дня

КП "Тернопільводоканал" просить мешканців цих будинків із розумінням сприймати тимчасові незручності та запастися водою на вказаний період.
 

Зазначимо, що із 21 січня діють нові тарифи на послуги КП "Тернопільводоканал".

Вартість послуг КП “Тернопільводоканал” становитиме: за централізоване водопостачання — 13, 89 грн  (з ПДВ), централізоване водовідведення — 16,13 грн (з ПДВ), разом — 30,02 грн (з ПДВ).

Читайте також: На станцію знезалізнення витратить понад 8 млн євро. Як це впливає на тариф і яка користь для нас?
 

Нагадаємо, у Тернополі функціонує три бювети, де можна набирати питну воду: на вул. Юності, на бульв. Пантелеймона Куліша та на бульв. Данила Галицького. Заплановано облаштувати ще два: на вул. Б. Лепкого та бульв. С. Петлюри.
 

Читайте також: За воду тернополяни платитимуть більше вже з січня. А яка ціна в інших регіонах?
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Svetic Svetlana

    Козли, щоб вони вже там поздихали. Ніяк не можуть наїстися.
  • Лілія Питак

    Ви зверніть увагу на пунк 2,4 і2,7, за що плачу незнаю , якщо щось потрібно викликаю приватно , за 40 років ще ніразу не викликала аварійну службу
  • Лілія Питак

    Можна було б з 1 числа підняти , як всі нормальні організації , а то вже і зразу
  • Лариса Дутка

    Мерії  подякуйте !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up