Партнер рубрики Події

У Тернополі під час сварки чоловік розлив в квартирі невідому хімічну речовину — на вулицю вивели весь підїзд

У Тернополі під час сварки чоловік розлив в квартирі невідому хімічну речовину — на вулицю вивели весь підїзд

Вранці 14 вересня в м. Тернопіль на вул. Любомира Гузара чоловік розлив невідому хімічну речовину в квартирі. О 8.14 поліція викликала на місце події рятувальників.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС в Тернопільській області.

Подія відбулася внаслідок сімейної сварки. Даного чоловіка поліція затримала. До місця події направлено відділення групи радіаційно-хімічно-біологічного захисту спеціалізованої аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління.

У ході проведеної розвідки встановлено, що в помешканні розлито невідому хімічну речовину. Під час роботи рятувальники вивели з під’їзду на свіже повітря 10 мешканців будинку.

Відео дня

Від Головного управління на місце події залучено 3 од. техніки та 10 чоловік особового складу. Про подію повідомлено відповідні служби цивільного захисту міста. Остаточна інформація щодо складу розлитої речовини в квартирі встановлюється.

О 11:20 год. після проведених повторних замірів повітря у квартирі та в під’їзді будинку перевищень гранично-допустимих концентрацій небезпечних речовин не виявили.

На місці працюють фахівці Тернопільського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що внаслідок пожежі на Микулинецькій в пробах атмосферного повітря  у центральній частині міста та на «Дружбі» 10 вересня виявили збільшення вмісту фенолу та формальдегіду. Жителям центральної частини міста та масиву «Дружба» радили обмежити перебування на свіжому повітрі, щільно закрити вікна та кватирки

 

Читайте також:

Тернополянам радять не перебувати на свіжому повітрі і щільно закрити вікна та кватирки

У Бучачі – надзвичайна подія? Поліція і рятувальники на місці (оновлено)

На Тернопільщині від отруєння чадним газом загинула півторарічна дитина

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up