У Тернополі провели обрізання за законами Тори

У Тернополі провели обрізання за законами Тори
Головний рабин України Вільгельм Шломо приїжджав у наше місто робити обрізання трьом тернопільським юдеям у вівторок, 25 січня.

Відтак обрізання - перше за півстоліття у Тернополі - зробили восьмиденному немовляті і 30-ти та 56-річним чоловікам. Відтак хлопчик, якого за паспортом звуть Юрій, отримав ім’я Давид, 30-річний Яша – Яків, а 56-річний Володимир – Шмуль. Останній, за його словами, обрав нове ім’я на честь уродженця Тернопільщини, відомого єврейського письменника і лауреата Нобелівської премії Шмуеля Агнона.
На обрізання приїжджали також рабин Яків з Ізраїлю та рабин Моше із Житомира. Останньому і підпорядкована юдейська релігійна громада Тернополя.
- Згідно з єврейським законом, на Тернопіль зійшло велике благословення з приводу того, що тут вступили у союз із Богом, - говорить тернополянин Володимир Опалюх. – Адже бріт-мілу – обрізання – означає, що ти вступив у вічний завіт із Богом і носиш печатку цього союзу. Це нагадує значення обряду хрещення для християн. Ми пам’ятаємо, що й Ісуса на восьмий день принесли до храму для обрізання.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (65)
  • Anonymous

    Здравствyйте! Вас интересyют бaзы дaнных потeнциальных клиeнтов для Bашегo Бизнеса? Звoните чтобы yзнaть пoдpoбнее об этoм по тел +79I379З6Ч3З
  • Anonymous

    Собираем клиентские базы данных по интернет. Соберем для Вас в течение суток базу данных, которую можно собрать большим штатом работников в течение лет шести. По такой базе данных Ваши товары и услуги будут продаваться значительно быстрее и легче. По базе данных можно звонить, писать, слать факсы и e-mail, вести успешные прямые продажи Ваших товаров и услуг. От Вас мы получаем список родов деятельности Ваших потенциальных клиентов и желаемых городов их расположения. Они чем то занимаются, они где то находятся и они имеют какие то особые приметы типа товары и услуги. Если мы получаем список всего этого от Вас, то в течение суток мы выполняем для Вас всю работу по сбору данных. По базе можно звонить, писать, слать факсы и e-mail и вести любые прямые активные продажи Ваших товаров и услуг. В базе обычно бывает около 10000 контактов при сборе данных по городу и области и намного больше 10000 контактов при сборе данных по стране. Обновление безлимитное по Вашему запросу столько сколько база у Вас бесплатно. Все контакты собираем только там где они свежие и это Вы легко можете проверить Стоимость сбора базы данных 6000 рублей или 200 долларов или 160 евро по стране и 4000 рублей или 130 долларов или 100 евро по городу и области Для получения бесплатной демоверсии напишите на e-mail: [email protected] Чем должны заниматься Ваши потенциальные клиенты и какие особые приметы типа товары и услуги они должны продавать или производить и где должны находиться Ваши потенциальные клиенты, чтобы они скорее всего и больше всего могли приобрести Ваших товаров и услуг Узнайте еще подробнее: тел +79137936342 Email: [email protected] ICQ: 6288862 Skype: s....8
  • Anonymous

    Соберем для Вас по интернет клиентскую базу (Все контактные данные) ! Узнайте об этом по тел +79137936342 Skype: s....8 ICQ: 6288862 Email: [email protected] Демоверсия базы данных БЕСПЛАТНО!
  • Anonymous

    Опалюху про якесь там благословення : не сплітайте дурниць, ніякого благословення юдейський господь не дає, особливо нормальним людям, яких з ненависті жиди називають гоями. Тверезо, без диких, нав"язуваних видумок і дурнуватих емоцій проаналізуйте історію того самого Ізраїлю - тисячоліття воєн,конфліктів із сусідами, відсутність держави, несприйняття та жорстокість до інших народів в принципі, роздута самооцінка, жадібність до чужого майна, гендлярсько-брехлива філософія в якості національного менталітету - оце ви називаєте "благословінням" ? Не потрібно ні мені, ні тернополянам, ані решті українців отаких "благодатей" цього ненаситно-жорстокого жидівського божка, який є ворогом роду людського. Раджу прочитати книжку І.Франка "СОТВОРЕННЯ СВІТУ", багато цікавого пізнаєте.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up