Партнер рубрики Події

У Тернополі проводять аукціон. Гроші передадуть Максимку, що постраждав від вибуху

У Тернополі проводять аукціон. Гроші передадуть  Максимку, що постраждав від вибуху
  • Тернополянка Оксана Чмиленко у соцмережі "Фейсбук" проводить благодійний аукціон.
  • Гроші будуть спрямовані Максимку Лихолату

Про це пані Оксана написала у себе на сторінці у "Фейсбуці":

"Друзі, вітаю вас з Днем Прапора невеличким фотозвітом про наш флешмоб "Творчість єднає". І не лише зі звітом. 

Наша спільна справа напинає нові вітрила.

Відео дня

Із кульок, які збивали із вовни дітки, у нас вийшло три намиста. У кожному - по 27 намистин, як і років незалежності України.

Об'єднавча місія полягала в тому, що ці намистини створювали дітки зі Сходу і Заходу України. Щоб ви розуміли неоціненний вклад кожного з них, мушу наголосити - щоб збити одну таку кульку, потрібно пучок вовни проколоти спеціальною голочкою близько 2-х тисяч разів! Тобто, у нашій спільній роботі більш як 160 000 ударів!

Я безмежно вдячна за підтримку ідеї тернопільським родинам Махніцьких, Підгайних, Турко. Їх доробок - це левина доля усієї роботи.Olga Gordienko - за міцне плече, яке відчувала впродовж усього літа.Яна Шкуратова , без тебе з Глібом проект втратив би свою ціль. Зоряна Довгань долучилася до закупки матеріалів, а позитивчик її донечки Даринки залишився десь у самих серединках тих кульок. 

Словом, всім, всім, всім величезне дякую за все! Всім, хто думкою, словом, справою відчував себе з нами!

А поки намистини ще відчувають тепло старанних пальчиків поспішаю повідомити, що ми будемо робити з намистом далі.

Дуже хочеться, щоб наша спільна справа мала і змістовне логічне завершення. 
Отже, намисто МОЖНА ПРИДБАТИ!

Але покупка теж буде знаковою. Це не лише буде сувенір на згадку про спільне творіння діток до 27-ї річниці Незалежності, це підтримка ще одного дитяти, якому зараз потрібна допомога.

Я тут провела невеличке опитування, кому спрямувати виручені кошти. Усі відповіді зводилися до одного - Максимко Лихолат, який постраждав від вибуху у своїй квартирі через мамину спробу суїциду та втратив татка. Важко уявити. Ця страшна історія трапилася поруч з моїм будинком. 

Про Максимка можна дізнатися більш повну інформацію за тегами з його іменем та жахливим словом "вибух".

Я думаю, ви підтримаєте мене у рішенні організувати просто тут свого роду АУКЦІОН.

Стартова ціна кожного з намиста - 500 гривень. Під фото прошу ставити свої варіанти.

Завершиться аукціон через три дні після останньою запропонованої суми", - пише жінка.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up