Партнер рубрики Події

У Тернополі в батьків з Харкова вилучили немовля. Дитина у лікарні

У Тернополі в батьків з Харкова вилучили немовля. Дитина у лікарні

Педіатр помітила, що немовля втратило вагу та повідомила про це соціальній службі. Дитину вилучили та передали під нагляд лікарів.

Відомо, що дитина народилася з вагою 3,5 кілограми. Коли батьки принесли немовля на огляд через два тижні, лікарка з’ясувала, що дитя втратило вагу. Педіатр вирішила проінформувати про це соціальні служби, а останні зі свого боку повідомили працівників поліції.

Як з’ясувалося, батьки дитини переїхали до Тернополя з Харкова.

Малечу вилучили та направили до обласної дитячої лікарні, де дитя досі перебуває під наглядом лікарів, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Відео дня

Щодо батьків розпочато кримінальне провадження за статтею 166  — злісне невиконання обов'язків з догляду за дитиною ККУ.

Зазначимо, що відповідальність за цією статтею — обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що не так давно патрульні попіклувалися про підлітка з Рівного, який загубився в Тернополі. Хлопець розповів патрульним, що він утік з дому, батьків не має, а його законним представником є бабуся.

Читайте також:

Автор Мирослава Плотніцька

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up